Ai grija de starea ta de spirit, este reflectata si in fizicul tau!

Da, asta este adevarul! Daca n-ai dormit, esti stresata, esti trista… totul se reflecta in fizicul tau! Ati observat cat de frumoasa este o femeie fericita, chiar daca trasaturile ei nu sunt cele mai atractive? Radiaza, iti transmite o stare de bine, simti nevoia sa fii ca ea! In schimb… am vazut cu totii si femei frumoase, dar triste. Si oricat de frumoase ar fi… privirea cazuta, ochii mici, cearcanele adanci… ii eclipseaza frumusetea si nu emana decat tristete si probleme.

Nu sunt cea mai frumoasa femeie. Dar stiu ca radiez de fericire! Si prietenii mei radiaza in preajma mea. Este genial sa ma pot focusa si pe fericirea altora. Ne hranim reciproc cu bunadispozitie. Eu sunt o persoana zambareata si nu m-as vedea facand altceva pe lumea asta. Imi place sa zambesc! Imi place sa ma axez pe asta.

Stiti de cand a inceput povestea? De cand am un job bun! De cand ma simt in lumea mea. De atunci, totul a fost mult mai usor si mai simplu. O echipa minunata, prieteni, venituri destul de mari. www.richgirls-studio.ro a facut ca viata mea sa fie alta! A facut ca viata mea sa fie un zambet! Sunt model si ma mandresc cu asta!

Ma duc la munca cu zambetul pe buze, ies in cluburi, ma distrez… am atat de multe lucruri de facut si sunt atat de mandra de asta! Nu cred ca pot exprima in cuvinte ceea ce simt. Pana acum un an eram tot timpul plouata si ingrijorata din cauza job-ului pe care il aveam, acum sunt relaxata si ma simt excelent. Nu credeam ca poti avea un job si te poti concentra si pe alte lucruri. Eu pot si sunt incantata de asta! La 25 de ani, pot spune ca, sunt relaxata si realizata. Este minunat ca se intampla asta.

N-am cuvinte sa descriu sentimentele si entuziasmul pe care le am. Sunt foarte fericita… dar, ma intristez, cand vad oamenii din jur care sunt robotizati si nu stiu ce inseamna sa fii relaxat. Nici macar concediile sau weekend-urile nu ii mai ajuta. Si stiti de ce? Pentru ca nu au altceva in minte… decat multa dezamagire si stres.

 

Cu mult drag, Simona!

Lasă un răspuns