Ave Hotel ofera servicii personalizate de 4 stele, la pret de 3 stele

ave hotel victoriei

Ave Hotel doreste sa va rasplateasca alegerea prin servicii impecabile, oferite de o echipa de profesionisti si un personal atent la nevoile si cerintele dumneavoastra. In hotelul boutique de 3 stele Ave Hotel, veti avea parte de clipe de relaxare si o atmosfera revigoranta, care, cu siguranta, ca va vor convinge sa reveniti, ori de cate ori situatia o cere. Oferim un pachet de servicii complete, din care avem grija sa nu va lipseasca nimic, si care sa va faca sa va simtiti ca intr-un al doilea camin al dumneavoastra. Ave Hotel, situat la doar 5 minute de Piata Victoriei, va intampina cu cele mai curate si frumoase camere spatioase cu balcon, in care va puteti relaxa si bucura de privelistea micului Paris, cat si cu studiori sau un apartament ce beneficiaza de un semineu.


Ne place sa credem ca ne numaram printre cele mai profesioniste hoteluri de 3 stele, in care confortul si linistea primeaza, si in care pretul este unul fara concurenta. Alege Ave Hotel si vei avea parte de cele mai bune servicii, de incaperi dotate cu chicineta, amplasate strategic in apropierea unui restaurant-bar, din care va puteti delecta cu cele mai gustoase preparate, gatite de cei mai iscusiti bucatari.

ave hotel victorieiNu de putine ori se intampla ca la majoritatea hotelurilor sa existe nemultumiri cu privire la lenjeriile patului. Nu este si cazul Ave Hotel, care va ofera doar lenjerie din bumbac satinat, impecabila si extrem de confortabila, pentru nopti linistite, lipsite de griji si insomnii ce va pot strica intreaga dispozitie pe urmatoarea zi.
Alegeti sa fiti oaspetele nostru si beneficiati de dotarile specifice unui apartament, care va vor face sa va simtiti ca acasa. Bucatariile cu plita electrica, cuptor cu microunde, vesela, tacamuri si frigider, va permit sa va desfasurati in propriul stil, fara vreo bariera care sa va constranga si sa va limiteze in a va simti in largul dumneavoastra.
Baile cu Jacuzzi sau cabina cu hidromasaj fac si ele parte din serviciile cu care Ave Hotel va intampina de fiecare data cand ii veti pasi pragul. Efectul revigorant al acestor servicii de relaxare va scapa de tensiunea si stresul acumulate, oferindu-va, totodata, senzatia de confort si buna dispozitie, pe care o meritati din plin.
Printre facilitatile prezente in pachetul de servicii Ave Hotel se numara si aerul conditionat, televizor LCD si internet wireless, atu-uri importante in adaptarea nevoilor dumneavoastra.

Un comentariu la „Ave Hotel ofera servicii personalizate de 4 stele, la pret de 3 stele”

Lasă un răspuns