Concurs de ponturi la pariuri cu premii de 6.000 Lei pe PariuriX.com

 

PariuriX.com organizează un concurs de ponturi care oferă premii lunare în valoare de 6000 Lei! Așadar, cine spune că nu se poate realiza profit la pariuri, cu siguranță nu cunoaște acest concurs!

Concursul este sponsorizat de cele mai populare 3 case de pariuri licențiate în România. Premiile sunt oferite în conturile utilizatorilor deschise la Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015), Sportingbet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) și Netbet (D. ONJN 1279 / 29.06.2015) și se creditează sub formă de bonusuri.

Dacă îți cauți o sursă de inspirație și vrei să găsești cele mai bine-documentate ponturi accesează această pagină și vezi recomandările pariorilor profesioniști din echipa PariuriX.com.

Distribuția premiilor

Cei mai profitabili 16 participanți vor fi răsplătiți pentru eforturile prestate în fiecare lună, cu condiția ca balanța pariurilor lor să fie pozitivă (jucătorii cu sold negativ nu vor fi premiați).

Locul 1: 1800 RON

Locul 2: 1050 RON

Locul 3: 750 RON

Locul 4: 450 RON

Locul 5: 300 RON

Locurile 6 – 10: 210 RON per jucător

Locurile 11 – 16: 100 RON per jucător

Rulajul

Rulajul minim solicitat pentru retragerea fondurilor din conturile aferente arată în felul următor:

Netbet.ro: 6 x cotă minimă 1.60

Unibet.ro: 5 x cotă minimă 1.40

Sportingbet.ro: 5 x cotă minimă 1.50

Înscriere și participare gratuită

Orice doritor este invitat să participe la acest concurs, care este 100% gratuit. În primul rând, ai nevoie de un cont de utilizator pe site-ul PariuriX.com. Apoi, trebuie să te asiguri că ai conturi deschise la toate cele 3 agenții care sponsorizează acest concurs. Nu în ultimul rând, trebuie să completezi formularul de înscriere în concurs, care presupune introducerea câtorva date legate de conturile tale de pariuri.

Prima predicție pe care o vei scrie este una de probă. La fiecare pont adăugat trebuie să specifici 2 argumente clare care să motiveze selecția ta, care să fie formulate într-un scurt text original de minimum 100 de cuvinte (nu este permis copy/paste nici de pe un site personal). În maximum 72 de ore înscrierea ta va fi validată de un operator, care te va contacta prin mesaj privat pentru a-ți confirma, sau nu, înscrierea.

Reguli

Pe pagina concursului vei găsi un set de reguli bine-definite, care sunt foarte ușor de înțeles și ajută la o desfășurare cât se poate de bună a competiției. Cele mai relevante reguli ar fi:

  • trebuie să adaugi ponturile cu cel puțin 2 ore înainte de începerea evenimentului
  • ai nevoie de minimum 20 pronosticuri stabilite în fiecare lună calendaristică
  • cota minimă permisă este 1.30, iar cota maximă este de 5.00
  • poți adăuga maximum 5 pronosticuri pe zi
  • asigură-te că validezi corect predicțiile în maximum 72 de ore de la data începerii evenimentului

Îți recomand să citești cu atenție întreg regulamentul înainte de a te înscrie, pentru că ar fi păcat să nu-ți poți încasa premiul deoarece ți-a scăpat un detaliu.

Pe lângă acest concurs, pe site-ul comunității pariorilor din România mai găsim și Biletul zilei, o competiție care oferă premii lunare în valoare de 4.500 RON (3 premii/zi – câștigă 3 bilete finalizate cu succes care au cele mai mari cote din ziua respectivă).

Urmărești emisiunea bărbaților puternici din România? Ponturile oferite în emisiunea moderată de Florin Caramavrov, Pariuri Fără Secrete, i-a adus unui parior de 12 ori suma investită. Mai multe detalii pe site:

(link pe poza https://pariurix.com/emisiunea-pariuri-sportive-fara-secrete-i-a-adus-unui-parior-de-12-ori-suma-investita.html cu Title: Emisiunea Pariuri Făra Secrete)

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Lasă un răspuns