Copiii cresc frumos la gradinita si la scoala primara

gradinita si scoala primara

Asa cum plantele au nevoie de atentie pentru a creste mari si frumoase, la fel si copiii au nevoie de cea mai aleasa grija pentru rezultate excelente. Copiii sunt precum plastelina, se lasa modelata in diverse forme, insa cele mai dibace maini vor crea forma figurina perfecta. Parintii pot face alegerea perfecta daca opteaza pentru gradinita si scoala primara, locul unde educatia se imbina cu creativitatea intr-un mediu protector si stimulativ.
Creat din dorinta de a construi un univers al copilariei in care fiecare copil sa fie cuprins de lumea basmului, gradinita isi propune sa satisfaca cerintele educationale, sociale si emotionale ale copiilor, sa ofere un program educativ flexibil si atractiv, sa le stimuleze curiozitatea si dorinta de a invata.

gradinita si scoala primaraSiguranta joaca un rol foarte important intr-o gradinita sau scoala primara astfel ca un interfon sau videointerfon montante obligatoriu de o firma specializata cum ar fi Electra Instal . Gradinita ofera servicii educationale moderne pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani, iar programul de Afterschool este destinat copiilor din clasa pregatitoare pana in clasa a IV-a cu un program modern de supraveghere, instruire si dezvoltare in continuarea orelor de dupa scoala. Cadrele didactice autorizate, cu specializare didactica universitara, sunt inzestrate cu calm, afectiune si rabdare, pentru a se ocupa corespunzator de cei mici.
Mititeii se vor bucura de activitati de dezvoltare pentru creativitate, gandire critica si logica, limbi straine sau inteligenta sociala si emotionala. Isi pot descoperi talentul la cursurile de pictura, gimnastica aerobica, dans modern, dans popular sau karaoke. Fiecare spatiu este igienizat permanent, salile sunt dotate cu aer conditionat si purificatoare pentru aer, alaturi de supraveghere video.
Copiii vor fi incantati sa-si petreaza primele etape ale vietii educationale in mediul oferit de gradinita, iar parintii vor fi uimiti de modul in care cei mici isi pot dezvolta creativitatea si abilitatile.

Lasă un răspuns