Cum sa te lasi de fumat

fumator

Stim cu totii ca tigarile nu sunt bune pentru sanatate insa cu toate astea exista foarte multe persoane carora le este greu sa renunte la acest obicei foarte nociv pentru plamani. Multi pur si simplu nu vor sa renunte la fumat, insa altii efectiv nu pot sau nu stiu cum sa se lase. Daca te documentezi bine, cu cateva sfaturi bune si cu o vointa de fier poti reusi acest lucru daca intr-adevar iti doresti. Se spune ca femeile se lasa mai greu de fumat decat barbatii si asta pentru ca se fac asocieri intre modul in care fumeaza si moda. Nimic nu este imposibil asa ca poti sa te lasi de fumat doar daca vrei.

Sunt foarte multe motive pentru care trebuie sa te lasi de fumat. Cu asta trebuie sa incepi. In primul rand sunt scumpe. Da…si mai ales daca esti un fumator inrait si fumezi 2-3 pachete pe zi. Te-ai gandit vreodata ce poti face cu banii pe care ii dai pe tigari timp de o luna? Poti chiar sa te duci intr-o vacanta sau sa calatoresti un weekend.

Nu da fuga la tigara electronica. Este mai toxica si nu e nici pe departe aceeasi senzatie ca la o tigare normala….deci te intoxici degeaba.

fumator

Lasă un răspuns