Imbunatatirea vietii sexuale

Jucariile sexuale pot fi un mod interesant de a ne imbunatatii viata sexuala, indiferent daca le folosim de unii singuri sau vrem sa le introducem in relatia personala.

Uneori ne este greu sa comunicam cu partenera/ul si nu stim cum sa-i spunem ca vrem sa piperam putin relatia. Sunt persoane care se simt amenintate de gandul de a avea jucarii sexuale sau au stereotipuri despre utilizarea lor.

Onestitatea si comunicarea deschisa sunt cele mai bune strategii pentru a vorbi cu partenera/ul despre aceste schimbari. Partenera/ul trebuie sa inteleaga de ce esti interesat/a in a face si cum se vor respecta limitele fiecaruia, pentru ca aceste jucarii sau chiar stimulentele sexuale sa fie o parte sanatoasa si placuta in relatia voastra.

Pe langa jucarii sau stimulente, lenjeriile sexy sau cele comestibile, le putem considera un pas mai usor de facut spre imbunatatirea vietii sexuale.

Daca ne dorim sa avem o relatie de lunga durata, este necesar sa acceptam schimbarile de orice fel. Exista diferite calitati de sex in diferite etape, in fuctie de “personalitatea” fiecarei relatii. Este posibil sa se mentina o viata sexuala fericita de zeci de ani daca nu suntem timizi sa ne spunem unul altuia placerile.

Dupa o perioada tulbure in care am avut neintelegeri cu partenera/ul, adesea este complicat si provocator sa devenim din nou intimi sexual. Ambii parteneri trebuie sa devina tandrii si sa-si recunoasca ca sunt vulnerabili. Acesta este momentul in care nu trebuie sa puneti presiune si sa aveti rabdare pentru a performa. Viata dvs sexuala va creste daca fiecare partener munceste pentru a incalzii acel spatiu cu acceptare si afectiune.

Doar dupa ce am depasit aceste limite nu trebuie decat sa ne relaxam si sa ne bucuram de intimitate impreuna.

sex shop

Lasă un răspuns