Teambuilding cu peripetii si inchirieri auto Brasov

inchirieri auto brasov

Una dintre prietenele mele s-a angajat recent intr-o corporatie. Era usor reticenta la inceput, dupa ce auzise multe povesti tragicomice despre munca in astfel de organizatii. Dar s-a convins apoi ca are colegi de treaba si multe alte beneficii. Mi-a povestit si mie pataniile lor dintr-un teambuilding.

Aveau cativa colegi noi, asa ca s-a decis sa plece la Brasov, pe banii firmei, cum s-ar zice. Toate bune, au plecat cu vreo cinci masini, s-au cazat, s-au plimbat prin Brasov. Cativa dintre ei s-au gandit sa mearga si pana in Poiana Brasov, sa schieze acolo. Zis si facut. Desi vantul batea cam tare si incepuse sa fulguiasca, au schiat si s-au bucurat de partia numai buna. Apoi li s-a facut foame, bineinteles. Au mancat si s-au intins cateva ore la povesti.

inchirieri auto brasov

Dintr-o data, toata lumea din restaurant a devenit nelinistita, iar personalul mergea de colo-colo. I-au anuntat ca a inceput o furtuna de zapada. Si sa aiba grija la masini. Colegul care venise cu masina lui a alergat afara si a trebuit sa astepte minute bune pana sa poata vedea ceva, atat de viscolita era zapada. Si ce-a vazut, nu i-a placut deloc: vantul napraznic inclinase un copac chiar peste masina lui. Tuturor le parea rau pentru aceasta, dar erau mai ingrijorati cum vor ajunge ei inapoi in Brasov. Si cat avea sa dureze furtuna. La un moment dat nu mai aveau nici semnal la telefon, asa ca devenisera de-a dreptul disperati. Nu aveau masini, nu se puteau deplasa, nu stiau unde pot gasi un centru de inchirieri auto Brasov.

Poti gasi inchirieri auto Brasov?

In situatii ca aceasta ajungi sa cunosti cu adevarat oamenii, mi-a spus prietena mea, si cred ca are dreptate. La serviciu inca nu se intalnise cu o situatie la fel de stresanta, doar nu lucra de mult timp acolo. Chiar si asa au ras de unul dintre colegi, care planuia sa ia o sanie si sa coboare cu ea pana in Brasov. Desi abia se vedea la un metru in fata lor.

inchirieri auto brasov

Bineinteles ca totul s-a terminat cu bine. Dupa cateva ore de asteptare chinuitoare, ninsorea s-a oprit. Si pentru ca era deja tarziu, unul dintre colegi a venit cu solutia salvatoare: au cautat un loc de inchirieri masini ieftin. “Cum s-a putut intampla asta?”, a adaugat posomorat colegul cu masina avariata, facandu-i pe ceilalti sa il compatimeasca, dar si sa faca haz de necaz.

Au avut mare noroc cu oferta de inchirieri auto Brasov. Au platit destul de putin si excursia s-a dovedit a fi destul de relaxanta. Intamplarea chiar i-a apropiat si acum sunt o echipa solida. Si planuiesc ca iarna urmatoare sa mearga in concediu intr-o destinatie mai exotica, fiindca nu vor sa mai auda de zapada.

Asa ca, din poveste in poveste, va recomand si voua cu drag  Swiso Rent a Car/inchirieri auto Brasov.

 

Lasă un răspuns