3 sfaturi prin care obtii performanta sistemului de panouri fotovoltaice

Sistemul de panouri fotovoltaice iti poate schimba viata! Sunt o multime de avantaje majore pe care le poti avea datorita energiei verzi. Odata cu granturile acordate de catre stat si a preturilor competitive de pe piata, tot mai multi romani opteaza pentru energia din sursa regenerabila.

Mai mult, datorita tehnologiei imbunatatite, sistemele de panouri fotovoltaice sunt dotate cu baterii de stocare, prin care pot inmagazina si produce energie chiar si cand soarele nu e atat de puternic.

Afla si tu cum poti obtine performanta sistemului de panouri solare si la cine trebuie sa apelezi.

  1. Colaboreaza cu o firma montaj panouri fotovoltaice

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il iei in calcul este colaborarea cu o firma montaj panouri fotovoltaice. O firma de electricieni certificati ANRE, cu expertiza indelungata, te va ajuta sa economisesti considerabil si mai ales, sa obtii cel mai bun randament al sistemului de panouri solare.

  • Cum anume influenteaza colaborarea cu o firma profesionista de electricieni?

Gandeste-te ca sunt 2 variabile majore care influenteaza performanta panourilor:

  • Calitatea tipului de montaj
  • Consultanta in alegerea corecta a tipului de sistem de panouri fotovoltaice

O echipa cu experienta necesara iti va acorda consultanta, astfel incat sa ai deja un start excelent. Alegerea unui sistem de panouri fotovoltaice este influentata de pozitionarea casei tale, de dimenisiunile sale, tipul de bransament si o serie de alte detalii tehnice. De aceea, dupa o verificare in prealabil, firma iti va face o recomandare tehnica, prin care poti fi sigur ca ai ales tipul de produs potrivit.

  • Montajul profesional al sistemului de panouri fotovoltaice face diferenta

Odata ce ai colaborat cu o firma cu expertiza, vei putea face economii majore datorita panourilor fotovoltaice. Sunt multe firme care ofera astfel de servicii de montaj, insa nu toate iti pot promite eficienta si profesionalism.

Montajul de sistem de panouri este complex! Pentru o proiectare corecta, specialistii trebuie sa tina cont de calculele pentru unghiurile de inclinare, unghiuri de proiectare si indreptare a panourilor, instalarea monturilor si verificarile de functionare. In functie de particularitatile fiecarei locuinte, montajul este personalizat si adaptat.

  • Fara pierderi de energie electrica si minimizarea pierderilor inevitabile

Astfel, poti fi sigur ca sistemul de panouri al casei tale va functiona la capacitate maxima!

Alege un sistem de panouri fotovoltaice Off-Grid sau Hibrid

Tipul de sistem de panouri fotovoltaice de care dispui influenteaza cantitatea de produsa de energie si avantajele ulterioare. De exemplu, sunt recomandate, in general, sistemele de tip Off-Grid pentru ca sunt dotate cu o tehnologie mai avansata.

  • regulator de incarcare
  • band de baterii care stocheaza energie produsa
  • contor inteligent de energie electrica

Alegerea corecta a echipamentelor o poti doar cu ajutorul unor specialisti!  Datorita instrumentelor cu o calitate superioara, conversia, distribuirea si apoi, stocarea energiei solare, vor fi efectuate corect si eficient.

Sistemul de panouri fotovoltaice Off-Grid sunt dotate cu o baterie de stocare, care permite inmagazinarea energiei produse si nu doar atat! Devii prosumator si poti realiza si un venit suplimentar.

Sistemele hibride permit, atat stocarea energiei electrice produse, cat si conectarea la reteaua nationala de energie electrica, in cazul in care produci mai putin decat consumi.

Fii schimbarea pe care ti-o doresti si contribuie la un mediu mai curat! Opteaza pentru sistemele de panouri fotovoltaice si apelaza la o firma de electricieni autorizati. Te vor ajuta sa obtii performanta in productia de energie electrica sustenabila si sa faci o alegere informata!

Lasă un răspuns