Alege gresia si faianta pentru baie

Alege gresia si faianta pentru baie

Atunci cand ai o casa sau un apartament, fiecare incapere trebuie sa fie amenajata cu atentie, ca sa iti ofere confortul si relaxarea necesara. Inclusiv baia este importanta, intrucat este locul in care te relaxezi cu adevarat dupa o zi de munca. Asadar, trebuie sa acorzi atentie deosebita amenajarii interioare a baii. Aceasta trebuie amenajata astfel incat sa dea senzatia de liniste.

Gresia si faianta sunt esentiale pentru baie

Baia este unul dintre cele mai importante incaperi din orice locuinta. Aceasta nu are doar loc functional, ci si de relaxare. In plus, in baie este esential sa se mentina o igiena permanenta. Asadar, baia trebuie sa fie amenajata cu grija, pentru a indeplini conditiile necesare de igiena. Baia reflecta personalitatea persoanei, astfel ca ea trebuie sa fie mentinuta curata si impecabila intotdeauna.

Pentru baie, gresia si faianta sunt esentiale. Pe langa faptul ca te ajuta sa pastrezi curatenia si igiena baii, acestea ajuta la crearea unui aspect placut al baii. Alese cu atentie, gresia si faianta pot da un aspect de spatiu baii. Insa daca nu sunt alese bine, gresia si faianta vor da un aspect de incarcat si pot da impresia de obositor.

Chiar daca baia este mica, nu trebuie sa omiti amenajarea ei intr-un stil cat mai frumos si placut. Dimpotriva, daca este mica, trebuie sa cauti acele modele de gresie si faianta care vor face ca baia sa arate mai spatioasa, mai aerisita si mai primitoare.

Idei pentru o baie frumos amenajata

In continuare, iti vom prezenta cateva idei care sa te ajute sa amenajezi baia intr-un mod cat mai placut. Astfel, vei reusi ca acest loc special al locuintei tale sa devina cat mai atragator si relaxant.

Atunci cand ai o baie mica, poate fi dificil sa alegi faianta. Indiferent de cat de frumos este modelul din poza, sau din sugestia de prezentare, s-ar putea sa nu stii cum sa obtii acelasi efect in baia ta. Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine aspectul visat este sa tii cont de cateva aspecte.

In cazul in care ai o baie mica, recomandarea este sa folosesti maxim doua culori si cateva decoratiuni. Braurile de faianta pot fi folosite numai in cazul in care sunt placate vertical. Insa daca le folosesti, va trebui sa renunti la alte decoratiuni. Faianta poate fi placata atat vertical, cat si orizontal. Intotdeauna insa trebuie ca nuanta mai inchisa sa fie placata jos.

Daca ai o baie mica, nu utiliza placi mari de faianta pentru ea. In acest caz, este recomandat sa alegi placi cu dimensiuni maxime de 40/20 cm. evita utilizarea culorilor stridente sau foarte inchise. De exemplu, in locul unei faiante negre, opteaza pentru un model gri, iar in cazul unei faiante de culoare galbena, alege una crem.

Cu siguranta iti doresti ca baia ta sa fie una moderna si placuta ca aspect. Pentru aceasta, este important sa alegi gresia si faianta de cea mai buna calitate si cu design interesant. Asigura-te, insa, ca alegi gresia si faianta care sunt si placute din punct de vedere vizual, dar si usor de curatat si intretinut.

Lasă un răspuns