Apple vs. Samsung. Tu ce preferi?

Apple vs. Samsung. Tu ce preferi?

Utilizatorii se împart în două mari categorii: cei care preferă produsele de la Apple și cei care nu vor să renunțe la telefoanele Samsung. Am putea spune că vorbim despre două specii diferite de smartphone, fiecare având propriile sale argumente pro și contra, utilizatorul fiind nevoit să decidă ceea ce se potrivește cel mai bine cerințelor sale.

Una dintre cele mai importante caracteristici de care majoritatea țin cont atunci când vor să-și schimbe smartphone-ul este calitatea și performanța camerei. Sunt tânăr și îmi pasă de felul în care arăt pe rețelele de socializare, motiv pentru care aș alege un iPhone. Pe de altă parte, Samsung se remarcă printr-o conectivitatea mai bună, un ecran mai calitativ și o gamă largă de aplicații. Le folosesc pe amândouă, însă pot spune că prefer telefoanele Samsung pentru că rulează pe Android și poți instala instrumente care ar fi utile în scopuri de hacking etic.

Potrivit unui articol publicat pe thetech.ro, această chestiune ține mai mult de gustul fiecăruia și de specificațiile pe care vrei să le îndeplinească. Dispozitivele acestor mărci diferă considerabil în ceea ce privește sistemul de operare, gama și ecosistemul. Această alegere depinde în întregime de dorințele tale. Mulți utilizatori de Android nu se pot obișnui cu iOS și invers. Dispozitivele iPhone au, în general, un preț ridicat, în timp ce Samsung oferă o listă largă de prețuri pentru toate buzunarele.

Nu uita că produsele pe care le ai deja îți pot influența alegerea. Dacă utilizezi un MacBook sau iPad, alegerea ideală ar fi un nou iPhone, însă dacă aveți deja dispozitive pe Android, un telefon Samsung va funcționa mai bine.

Lasă un răspuns