Care este cel mai bun antivirus pentru Windows10?

Windows 10 nu se deranjeaza sa va ajute sa instalati un antivirus, cum a facut Windows 7. Incepand cu Windows 8, Windows include acum un antivirus gratuit integrat numit Windows Defender. Dar este el intr-adevar cel mai bun pentru protejarea computerului dvs. sau macar suficient de bun?

Windows Defender a fost initial cunoscut sub numele de Microsoft Security Essentials in Windows 7, perioada in care a fost oferit ca o aplicatie separata, dar acum este incorporat chiar in Windows 10 Pro si este activat implicit. Multi oameni au fost instruiti sa creada ca ar trebui sa instalati intotdeauna un antivirus separat, dar aceasta nu este cea mai buna solutie pentru problemele de securitate de astazi, cum ar fi ransomware-ul.

Deci, care este cel mai bun antivirus?

Cu siguranta, va recomandam sa cititi intregul articol, astfel incat sa intelegeti pe deplin de ce va recomandam o combinatie de Windows Defender si Malwarebytes, dar din moment ce stim ca multi oameni vor doar sa scroleze si rapid sa-si faca o idee, iata recomandarea noastra pentru a va mentine sistem securizat:

Utilizati Windows Defender incorporat pentru antivirus traditional – infractorii au trecut de la virusi obisnuiti pentru a se concentra pe Ransomware, atacuri „zero-day” si chiar mai rau malware pe care antivirusul traditional pur si simplu nu le poate trata. Windows Defender este incorporat, detecteaza rapid, nu va enerveaza si isi face treaba curatand virusii.

Utilizati Malwarebytes pentru Anti-Malware si Anti-Exploit – toate focarele uriase de malware in aceste zile folosesc defectele „zero-day” in browser-ul dvs. pentru a instala ransomware pentru a va prelua PC-ul iar numai Malwarebytes ofera o protectie excelenta impotriva acestui lucru cu antivirusul incorporat. Nu exista bloatware si nu te va incetini.

Nota editorului: Ca sa nu mai spunem ca Malwarebytes, compania, este coordonata de niste oameni extrem de competenti pe care ii respectam cu adevarat. De fiecare data cand vorbim cu ei, ei sunt incantati de misiunea de a curata internetul. Nu adesea oferim o recomandare oficiala „How-To Geek”, dar acesta este de departe produsul nostru preferat si ceva pe care il folosim vurent.

Antivirus si Anti-Malware dintr-o lovitura

Aveti nevoie de antivirus pe computer, indiferent cat de „atent” ati naviga. A fi inteligent nu este suficient pentru a va proteja de amenintari, iar software-ul de securitate va poate ajuta sa actionati ca o alta linie de aparare.

Cu toate acestea, antivirus in sine nu mai poate asigura o securitate adecvata de unul singur. Va recomandam sa utilizati un program antivirus bun si un program bun anti-malware. Impreuna, acestea va vor proteja de cele mai mari amenintari de pe internet astazi: virusi, spyware, ransomware si chiar programe potential nedorite (PUP) – printre multe altele.

Lasă un răspuns