Cateva ponturi pentru nunta

ponturi pentru nunta

Daca ai decis sa iti incepi viata de cuplu casatorit, nu putem decat sa te felicitam. Iti uram casa de piatra si speram sa ai parte numai de bucurii. Insa, perioada aceasta fericita este urmata de cele mai multe ori de mult stres.

In principal pentru ca organizarea unei astfel de petreceri este foarte complicata, motiv pentru care vei avea nevoie de cateva ponturi pentru nunta.

Mai jos am incercat sa va prezentam cativa pasi simpli de organizare a nuntii, acesti pasi suntem siguri ca o sa ajute si pe cele mai dezorganizate persoane.

Ponturi pentru nunta

  • Cel mai important lucru este sa incepi planificarea din timp, cu cel putin 12 luni inainte se stabileste ziua nuntii. Este cea mai importanta decizie in jurul careia ” se construieste” tot.

Alegeti aceasta data in functie de semnificatia pe care o are pentru relatia voastra, nu faceti nici un compromis. Tineti minte ca sarbatorirea aniversarii este un eveniment care va intareste relatia de cuplu. Motiv pentru care trebuie sa alegeti o data speciala, cu insemnatate. Astfel veti putea sarbatori an de an, intr-un mod special.

  • Stabiliti bugetul nuntii, evident si acesta este foarte foarte important si in jurul acestuia se organizeaza toate.

Va recomandam sa evitati pe cat posibil datoriile, nu este recomandat sa faceti primii pasi in viata cu persoana iubita plini de datorii. Daca bugetul nu va permite o nunta extravaganta, nu va chinuiti. Tineti minte ca nunta este un eveniment menit sa celebreze iubirea si unirea destinelor dintre voi. Feriti-va de rudele sau prietenii care va ofera drept ponturi pentru nunta cheltuirea pe sume exorbitante. Desigur, ar trebui sa va rasfatati musafirii, insa nu trebuie sa exagerati.

  • Rezervati locatia din timp. Majoritatea restaurantelor cu specific pentru organizarea nuntilor sunt mai mereu ocupate. Cu o planificare din timp scapati de orice neplaceri legate de organizare.

Lasă un răspuns