Ce seminifica gropitele din obraji

gropitele din obraji

Multi dintre cei care au gropite in obraji sunt invidiati si asta pentru ca anumite persoane si-ar dori sa aiba si totusi nu au. Studiile arata ca doar 20% din populatia lumii poseda gropite in obraji. V-ati intrebat vreodata ce semnifica gropitele din obraji?

De regula, gropitele in obraji se gasesc in general la femei si sunt considerate foarte sexy. Multi barbati sunt fascinati de gropitele din obraji ale unei femei. Totusi, se pare ca nu au dat o importanta deosebita semnificatiei lor.

Ce sunt gropitele din obraji?

Gropitele reprezinta niste deformari ale musculaturii faciale. Se pare ca unele femei apeleaza chiar si la interventii chirurgicale pentru a le obtine. Oamenii de stiinta spun ca aceste gropite ofera un aspect mai tanar chipului si imbunatatesc foarte mult aspectul unei femei.

Unele popoare ale lumii considera ca gropitele din obraji sunt semne de noroc si prosperitate si din acest motiv oamenii care au gropite sunt apreciati mai mult. Cu toate ca mai multe persoane au incercat, nu poti obtine gropite. Chiar si interventiile de chirurgie estetica care promit acest lucru nu au rate de succes.

Acest lucru se datoreaza faptului ca este vorba despre un factor genetic. Aceasta deformare musculara este transmisa din generatie in generatie. Astfel ca, daca parintii tai sau cel mult bunicii nu au gropite, nici tu nu vei avea.

Cu toate acestea, asta nu i-a oprit pe „oamenii de stiinta” sa inventeze in anul 1936 „creatorul de gropite”. Un dispozitiv care se putea lega de cap si avea puterea de a forma gropitele, prin presiunea exercitata asupra obrajilor. Evident, aceasta inventie minunata nu a functionat niciodata.

gropitele din obraji

Cei ce au aceste gropite in obraji sunt considerati mult mai atragatori si din punct de vedere sexual. Din aceasta cauza, multe persoane isi evidentiaza gropitele din obraji prin diverse trucuri de machiaj.

Lasă un răspuns