Cum iti influenteaza culoarea preferata personalitatea?

culoarea preferata

Culoarea preferata te defineste, te reprezinta si poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta. Aceste lucruri sunt dovedite stiintific. Mai multi psihologi aplica teste de personalitate bazate pe culori, pe esantioane mari de pacienti.

Desigur ca exista un spectru larg de culori care poate fi discutat si analizat. Noi va vom prezenta in cele ce urmeaza cele mai comune alegeri in randul oamenilor care efectueaza teste de personalitate.

Culoarea preferata – factor al personalitatii

Rosu este considerata cea mai impunatoare culoare. Aceasta sugereaza vointa, ambite si energie. Daca preferati culoarea rosie asta inseamna ca nu va este frica sa va aratati personalitatea plina de voiosie si vreti sa fiti in centrul atentiei. De asemenea va place sa fiti complimentata.

Daca preferi albastrul, inseamna ca esti o persoana care are un set de principii fixe dupa care iti ghidezi intreaga existenta. Albastru este culoarea cerului si a apei. Daca iti place aceasta culoare, mereu vei dori sa fie pace si armonie in jurul tau. Lucrul acesta te face sa inconjurata de o multime de prieteni si ii rasplatesti pe acestia cu loialitatea si sinceritatea ta.

Daca iti place verdele inseamna  ca esti o persoana care prefera siguranta si care asteapta mereu recunoastere. Simti nevoia sa fii iubita si acest lucru il rasplatesti cu loialitate.

Cei carora le place galbenul au asteptari foarte mari atat de la ei cat si de la cei din jur si sunt niste adevarati profesionisti. Uneori aceste persoane se pot transforma in unele recalcitrante si rautacioase daca ceva nu se intampla asa cum vor ei.
Daca iti place culoarea maro inseamna ca te bucuri de o viata simpla si pentru tine nu conteaza bogatiile materiale.

Culoarea preferata nu reprezinta un factor decizional in stabilirea tipului de personalitate. Aceasta se bazeaza pe mai multe seturi de examene psihologice si comportamentale.

 

Lasă un răspuns