Cele mai bune servicii gratuite de găzduire Web pentru 2020

Atunci când ești în căutarea unor servicii de găzduire Web gratuite, trebuie să îți iei anumite precauții. Unele dintre ele îți pot umple pagina de Internet cu reclame și îi pot conferi astfel un aspect mai ieftin sau gratis. Altele pot limita capacitatea de stocare sau oferă performanțe mai mediocre.

Și ultimul lucru pe care ți-l dorești este să ai un site care este în mod regulat indisponibil. Trebuie deci să vezi care sunt cu adevărat serviciile de găzduire Web gratuite în care poți avea încredere cu adevărat.

InterServer este aproape gratuit și oferă o stocare SSD nelimitată și o migrare gratuită de pe un site de Internet. Oferă de asemenea, cele mai bune funcționalități atunci când vine vorba despre siguranță pentru a proteja în permanență site-ul de traficul malware sau de tentative de piratare.

Wix. Este o soluție intuitivă pentru un site Internet. Din punct de vedere tehnic, Wix este un instrument pentru crearea de site-uri Web și nu un serviciu de găzduire Web. Dar site-ul este găzduit gratuit iar securitatea și aplicațiile sunt asigurate și ele gratuit.

Wix propune o mulțime de modele adaptate lecturii pe mobil deci poți să fii sigur că vei găsi unul adaptat nevoilor tale. Mai propune de asmenea, câteva instrumente care să te ajute să îți promovez site-ul de Internet. Mai ales SEO.

FreeHosting este un serviciu de găzduire Web gratuit și suplu. Are o mulțime de funcționalități oferite gratuit. Cu peste o sută de aplicații precum WordPress sau Joomla care se pot instala cu un click si funcționalități mai avansate, FreeHosting este un serviciu care oferă gratuit servicii premium.

Și față de alte servicii de găzduire Web, FreeHosting nu oferă un subdomeniu. Acest lucru prezină o mulțime de avantaje și de dezavantaje. Site-ul tău de Internet va arăta mai profesionist cu propriul său nume de domeniu, dar încă o dată, numele de domeniu nu sunt gratuite.

Banda propusă aici este nelimitată și ai un spațiu destul de generos pentru stocare. Vei obține de asemenea o adresă de mai, dar mai poți cumpăra mai multe.

GoogieHost. Este un serviciu bazat în totalitate pe Cloud, pentru cele mai bune performanțe. Dacă ești în căutarea unor servicii de găzduire Web care să ofere cele mai rapide soluții, GoogieHost este cea mai bună alegere. Este cel care propune ă găzduire în Cloud Linux, pentru o mai mare viteză și o mai bună stabilitate.

Ba chiar mai oferă asisență gratuită, față de alte servicii de găzduire web gratuite. Iar stocarea SSD este cea care poate ameliora viteza și performanțele site-ului.

AwardSpace. Poți adăuga prin intermediul său site-uri de Internet suplimentare pentru spațiul tău de găzduire. Dacă vrei să gazduiești mai mult decât un site Internet. AwardSpace este soluția de care ai nevoie. Poți să te bucuri deci de posibilitatea de a găzdui site-urile celor din familie, a prietenilor sau a clienților.

Poți profita de asemenea și de un firewall automat gratuit contra atacurilor malware. AwardSpace ia lucrurile foarte în serios mai ales în ceea ce privește siguranța.

Lasă un răspuns