Costum de dama – alege un stil diferit

costum de dama

Atunci cand vorbim despre un costum primul gand ne duce catre un barbat, insa femeile au stiut sa aduca imbunatatiri si sa transforme o haina pentru barbati in una pentru femei.

Sunt de parere de femeile pot adopta un stil diferit , pot sa aleaga un costum atat pentru a merge la birou cat si pentru a merge intr-o locatie mult mai exclusivista. Putem sa ne uitam la doamnele din intreaga lumea care participa la evenimente importante si care opteaza pentru un costum. Un costum la comanda stie exact sa iti puna in valoare silueta si sa iti iti ofere siguranta de care orice femeie are nevoie.

Costume
Putem imbraca un costum de dama atunci cand mergem la un eveniment de caritate, la o deschidere de magazin, la o expozitie de tablouri , la un spectacol la opera. Aceste locuri nu necesita neaparat o rochie eleganta si putem alege sa purtam un costum.

Cand poti purta un costum de dama?

Desi pare ciudat, costumul poate sa fie imbracamintea perfecta si la o nunta. Ideal este sa fie un costum dintr-un material elegant care sa fie in ton cu marele eveniment. In felul asta putem evita un moment neplacut.

Evenimentele, petrecerile de cocktail, petrecerile tematice, intalnirile de afaceri sunt de asemenea ocaziile ideale pentru a purta un costum de dama.Poti adopta o tinuta rezervata și modesta, dar extrem de eleganta si feminina. Poti opta pentru diferite culori in functie de dress cod-ul impus.

In ziua de astazi sunt multe magazine cu haine la moda,  insa nu toate sunt potrivite pentru noi.Indiferent de evenimentul la care mergem trebuie sa nu uitam ca imbracamintea trebuie sa se potriveasca cu corpul nostru.

In ziua de astazi se pune foarte mult accentul pe felul cum te imbraci. Nu uita ca prima impresie este cea care conteaza !

Un comentariu la „Costum de dama – alege un stil diferit”

  1. Felicitari pentru articol! Mi-ati facut pofta sa merg la un atelier de croitorie bun si sa-mi lucrez tinutele pe comanda.

Lasă un răspuns