Cu ce ajuta SEO copywriting in afacerile online?

seo copywriting

Daca te-ai intrebat cum reusesc unele afaceri sa faca milioane de euro profit folosindu-se de materiale de marketing, iti spunem noi! E timpul sa inveti cate ceva despre serviciile de SEO copywriting

Modul in care iti convingi clientul sa cumpere este cel mai important lucru in orice afacere, un copywriter nu va crea doar textele, el va trebui sa inteleaga afacerea ta, sa o priveasca cu ochi noi si sa scoata beneficiile produselor sau serviciilor pe care le ai de oferit intr-o forma noua si atractiva pentru clientii potentiali.

Cum te ajuta SEO copywriting

Serviciul de web copywriting te va ajuta sa pui produsul sau serviciul intr-o lumina noua, va fi mai atractiv pentru clienti, irezistibil chiar.

Serviciul de copywriting include realizarea textelor creative pentru website-uri, scrisori de vanzare, comunicate de presa, texte pentru newsletter, texte pentru brosuri, strategie de marketing, ebook-uri promotionale, slogan, script-uri radio, texte pentru promotii, texte pentru invitatii, prezentari de firma, prezentari powerpoint sau orice alt text care trebuie sa comunice, sa convinga si sa vanda foarte rapid.

Seo copywriting se foloseste in campanii de marketing de continut dar mai ales in campanii de link building pentru strategia de SEO. Link building presupune o strategie prin care colaborezi cu site-uri partenere pentru a-ti face reclama. Acestea pot introduce in articolele lor un link catre site-ul tau. Secretul sta in a gasi o retea de site-uri care dispune de un trafic mai mare decat ai tu. De asemenea, aceste link-uri pot fi create in mod reciproc. Aceasta metoda este cunoscuta si ca guest-posting sau guest-blogging. In care cineva iti pune la dispozitie blogul lui, unde tu poti crea continut de SEO copywriting specific afacerii tale.

Nu uita ca in SEO copywriting, cel mai mult conteaza originalitatea, in timp ce continutul duplicat, asemanator sau copiat este condamnat grav de Google. Motorul de cautare iti poate aplica chiar penalitati si iti poate scoate articolele de acest gen.

 

 

Lasă un răspuns