Cum sa folosesti dresurile rupte

dresurile rupte

Probabil ca atunci cand ti se rup dresurile nu faci altceva decat sa le arunci. De acum incolo nu trebuie sa mai faci acest lucru. Va prezentam cateva modalitati prin care poti sa refolosesti dresurile rupte.

Desigur, intainte de a face asta, exista mai multe trucuri care te pot ajuta sa mai folosesti dresurile. Daca esti in criza de timp si  constati ca ai dresurile rupte, poti opri desirarea. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici o picatura de lac de unghii pe partea rupta. Acesta va actiona ca un lipici si va opri raspindirea firelor rupte.

Cum poti folosi dresurile rupte?

Desi pare incredibil, cu ajutorul dresurilor rupte poti gasi obiectele mici pierdute prin casa. Daca ai pierdut siguranta unui cercel sau un surub mai mic care iti trebuie neparat poti sa il gasesti foarte simplu cu ajutorul dresului rupt. Trebuie sa legi peste teava unui aspirator o bucata de dres rupta si aspira zona in care ai pierdut obiectul. Va fi tras de aspirator insa se va opri in dres.

Dresurile rupte sunt o buna modalitate de a-ti pastra ceapa. Pune o ceapa intr-un dres si fa un nod dupa care poti sa o adaugi pe urmatoarea. Cand ai terminat de facut sirul de ceapa il poti duce in camaera. Aerul va circula prin dres si astfel cepele se pot pastra proaspete.

Daca inmoi un dres rupt in apa cu otet vei curata covoarele intr-un mod extrem de eficient. Parul de animale sau chiar parul care iti cade tie va fi strans fara sa te obosesti prea tare.

Dresul rupt sustine plantele fragile. Plantele delicate pe care le sustii in general cu un bat pe care il infigi in pamant acum poti sa le legi cu dresurile rupte. Acestea sunt elastice si se sustin mult mai eficient.

dresuri

Lasă un răspuns