Cum sufera zodia ta din dragoste?

zodia si personalitarea

O despartire din dragoste este grea pentru orice om insa diferenta este ca unii o suporta mai greu altii mai usor. Acest lucru depinde si de semnul din zodia sub care esti nascut. Va invit in continuare sa cititi despre cum suporta fiecare zodie o despartire din dragoste.

Berbecii sunt extrem de incapatanati si vor suferi din dragoste tocmai din cauza lor. Nu recunosc unde au gresit si din aceasta cauza sufera dar si din propriile lipsuri.

Zodia ta cum reactioneaza?

Taurii sufera din cauza certurilor, unele fiind chiar banale. Ei consdera orice mica cearta ca fiind un final al relatiei.

Gemenii considera o poveste de iubire ca fiind un contract social intre doua persoane, deci ei nu sufera foarte tare la o departire din dragoste.

Racii dramatizeaza foarte tare. Pentru ei nu este cale sa accepte ca ceva se termina si din aceasta cauza ei pot ajunge la gesturi extreme si la santaj emotional.

Leii sunt orgoliosi si de aceea mereu dau vina pe celalalt atunci cand are loc o disputa in relatia lor. Totusi sufera foarte tare chiar daca nu arata asta.

Fecioarele sunt extrem de sensibile si sufera foarte mult la o despartire iar balanetele se aseamana cu ele.

Scorpionii isi pun sufletul pe tava de aceea sufera foarte mult din dragoste, dar isi ascund durerea foarte bine, la fel si sagetatorii cu diferenta ca ei isi revin mai repede.

Capricornii nu pun capat unei relatii pana nu se revanseaza iar pentru varsatori despartirile pot fi fatale. Pestii in schimb gasesc motive de suparare in orice moment al relatiei lor.

Zodia reprezinta un factor important de influenta in viata multor persoane. Acest lucru se datoreaza si faptului ca majoritatea anticiparilor se potrivesc unui spectru larg de persoane. Astfel ca oamenii au inceput sa aiba incredere si sa se ghideze dupa aceste preziceri.

Lasă un răspuns