Cum te influenteaza zodia ca mama

zodia ca mama

Zodiile ne influeneaza foarte mult felul nostru de a fi. Atunci cand esti mama lucrurile se schimba iar in functie de zodia ta putem sti si ce fel de mama esti.

Mama berbec este foarte apropiata de copilul ei si are mari aspiratii pentru viitorul celui mic. Ii place sa se descurce singura. In special nu ii convine atunci cand cineva vrea sa se implice in problemel.

Mama taur iubeste sa isi duca bebelusul in natura. Vrea ca cel mic sa petreaca mult timp in aer liber si il va restrictiona foarte mult atunci cand va veni vorba de statul la calculator.

Exista o influenta pentru zodia ca mama?

Mama gemeni isi doreste pentru copilul ei sa fie un copil cu dorinta mare de cunoastere. Urmareste dorinta de a face lucruri noi si de a crea. Acest tip de mama crede ca stiinta pentru copil este lucrul esential in viata.

Mama rac este acel tip de mama care isi rasfata foarte mult copilul. In momentul cand bebelusul ei nu va mai fi tocmai un bebelus si va fi un adolescent ce are nevoie de independenta, mama rac nu va fi cea mai fericita.

Mama leu isi lauda de fiecare data copilul iar de multe ori il poate eclipsa. Chiar daca leilor le place sa fie mereu in centrul atentiei, nu ar trebui sa isi exlipseze chiar proprii copii.

Mama fecioara va avea grija ca cei mici sa fie mereu curati si parfumati. Mama balanta va adopta un comportament calm si echilibrat in educarea copiilor.

Mama scorpion este posesiva si ia decizii in locul copiilor iar mama sagetator este cea mai buna prietena a copilului ei.

Mama capricorn se ingrijeste de buna conditie a copiilor ei, mama varsator isi indruma copiii sa aleaga calea spre fericire iar mama pesti isi va creste copilul intr-un stil ludic.

 

 

 

 

Lasă un răspuns