Baloane de petrecere – adauga o pata de culoare

baloane de petrecere

Niste baloane de petrecere sunt printre cele mai simple dar și cele mai ieftine decorațiuni pentru evenimente de orice fel. De la aniversări, sărbători, petreceri de logodnă sau de cununie, până la evenimente selecte sau de afaceri.

Baloanele ca şi decor pentru petreceri pot adăuga multă culoare, veselie şi bună dispoziție oricărui eveniment destinat copiilor sau chiar şi adulților.

Baloanele cu heliu sunt extrem de versatile și sunt o modalitate creativă de a decora o încăpere tristă, monotonă. Acestea plutesc și se mențin în aer conferind posibilitatea de a decora întregul tavan alături de niște lampioane sau globuri disco, viu colorate.

Cum poti decora cu baloane de petrecere?

Dacă dorești să organizezi un eveniment glam, dovedește-ţi creativitatea prin achiziționarea unor baloane umplute cu confetti sau cu petale de flori, ori decorațiuni sclipitoare, la gura cărora atașează niște led-uri care să lumineze interiorul balonului – o idee senzațională pentru petrecerile de majorat. Cu această idee de decor orice eveniment va străluci… la propriu.

Baloanele Jumbo sunt ideale pentru decorarea petrecerilor de onomastică sau cele aniversare, iar petrecerea de cununie se va remarca printr-un decor de vis, perfect pentru a realiza fotografii memorabile. Baloanele Jumbo sunt mari, disponibile în culori vii, atrăgătoare şi sunt realizate dintr-o folie lucioasă, fiind umplute cu heliu.

Poți crea titluri pentru petreceri, mesaje de La mulţi ani sau urări de Bun venit invitaților. Alege o temă care să caracterizeze evenimentul organizat şi joacă-te cu nuanțele, formele şi mărimile baloanelor. Posibilitățile de decor cu baloane sunt infinite. Îmbină două culori sau alege să creezi un efect de balayage din baloane pictate în nuanțe apropiate. Folosește-te de imaginație şi vei rămâne surprins/ă de fascinația atmosferei petrecerii decorată doar cu baloane.

Magazinul online https://www.baloane-heliu.ro/  îţi stă la dispoziție pentru achiziționarea unor seturi de baloane de calitate superioară, seturi aranjate pe culori sau modele. Aici vei găsi o mulțime de modele de baloane care vor atrage, într-un mod foarte plăcut, atenția. Baloane cu heliu, simple sau colorate pentru decorațiunile petrecerilor. Baloanele noastre sunt de calitate înaltă şi sunt disponibile la prețuri extrem de avantajoase.

Descoperă și alte idei interesante de decorațiuni cu baloane de petrecere pentru evenimente speciale din viața ta. Alege să ornezi tavanul gol al restaurantului cu baloane cu heliu care plutesc în aer pe toată durata petrecerii.

baloane de petrecere

Decoratiuni in aer liber

Pentru evenimentul din grădină ar fi interesant să realizezi arcade din boboci de flori şi tulpini agățătoare la care să încadrezi într-un mod elegant câteva serii de baloane de aceeași culoare sau pe nuanțe viu colorate.

Petrecerile de lansări de produse pot fi decorate cu stil şi rafinament cu ajutorul unor baloane personalizate cu diverse mesaje sau forme şi culori.

Invită-ţi angajații să pășească în noul sediu cu niște pahare de șampanie pe masa lungă din sala de ședințe şi numeroase baloane cu heliu şi baloane simple care atârnă pe jos, în nuanțe delicate. Vei oferi o imagine de neuitat!

Verifică disponibilitatea baloanelor personalizate, a baloanelor cu heliu sau a baloanelor Jumbo.Conferă clipe memorabile şi trăiri de excepție clienților, invitaților sau persoanelor dragi. Orice eveniment poate fi decorat cu stil și eleganță cu ajutorul baloanelor Coral Ballons.

 

Lasă un răspuns