Depresia in functie de zodie

zodie si depresie

Stari de neliniste, probleme si anxietate, toate duc la despresie. Fiecare semn zodiacal insa trece in felul sau peste depresie. Unora le trebuie mai mult timp, pe cand altii isi revin mai repede si se pun pe picioare.

Berbecii evita starile confilctuale si sunt adeptii dialogului si a rezolvarii pe cale amiabila a problemelor.

Taurii cad repede in depresie, de regula atunci cand sunt raniti in orgoliu. Sunt orgoliosi dar si daruitori, lucru care scoate la iveala latura lor pasionala.

depresia in functie de zodie

Gemenii cad deseori in depresie atunci cand nu sunt bagati in seama sau laudati. Vor mereu atentie si viseaza cu ochii deschisi.

Racii sunt ei mai predispusi la depresie puntand ajunge chiar la situatii extreme, refugiindu-se in droguri si alcool.

Cum reactioneaza fiecare zodie la depresie?

Leii au aceeasi stare ca gemenii. Se deprima in momentul in care nu li se spune ca sunt frumosi sau inteligenti.

Fecioarele sunt semnele zodiacale care se deprima ceva mai greu dar atunci cand ajung intr-un punct in care pot fi greu de sos, sunt critice atat cu cei din jur cat si cu ei insisi.

Balantele vor sa fie mereu echilibrate pentru a nu cadea in depresie. Au mereu energia pentru a-si aduna propriile forte.

Scorpionii cad in depresie atunci cand se lovesc de un esec profesionat sau sentimental. Durata starii de depresie este una scurta si asta pentru ca scorpionul are capacitatea de a realiza de ce a ajuns in acea situatie si pot gasi o solutie rapid.

Sagetatorii sunt persoane calatoare si dornice de aventuri care cauta mereu confort. Atunci cand duc lipsa de confort, pot cadea in depresie.

Capricornii ajung in stare de depresie atunci cand pierd o fiinta draga, pe cand varsatorii isi schimba starile de spirit foarte repede.

Pestilor nu le place sa piarda vreme si nu vor sa-si planga de mila, de aceea vor face orice pentru a avea ocupatie si pentru a iesi dintr-o situatie critica.

Lasă un răspuns