Deschide culoarea ochilor prin machiaj

Deschide culoarea ochilor prin machiaj

Nu mai este de mult o noutate faptul ca majoritatea femeilor isi doresc sa aiba o alta culoare la ochi decat aceea cu care le-a inzestrat natura. Poate iti doresti sa ai ochii verzi sau albastri, dar natura a decis sa iti ofera alta culoare la ochi. Desigur, poti oricand apela la lentilele de contact pentru a schimba culoarea ochilor. Dar poate nu ai suficiente resurse financiare pentru acest lucru. Sau poate ti se pare ca ochii nu au o culoare care pare naturala, daca porti lentile de contact pentru a le schimba culoarea.

Ei bine, nu te descuraja, intrucat lentilele de contact nu sunt singura optiune, daca iti doresti sa schimbi culoarea ochilor. Poti obtine o culoare mai deschisa a ochilor, urmand cateva sfaturi si trucuri simple. Pe langa aceasta, poti sa iti faci ochii sa arate mai bine, chiar si la finalul unei zile lungi si obositoare, prin cateva metode. In doar cateva minute, poti sa dai un refresh ochilor tai si sa le oferi aspectul pe care ti-l doresti.

Trucuri pentru a schimba culoarea ochilor

Fie ca nu ai dormit prea bine noaptea ce tocmai a trecut, sau ca esti la finalul zilei si esti cu adevarat obosita, ochii tai vor reflecta oboseala. Daca iti doresti sa stergi semnele de oboseala de pe fata ta si sa creezi un efect de ochi mai mari, urmeaza acest truc. Traseaza o linie la baza pleoapei inferioare cu un creion dermatograf nude. Asigura-te ca uniformizezi culoarea.

Cu siguranta iti doresti sa obtii un efect “wow” pentru ochii tai. In acest caz, ai nevoie sa aplici un fard de pleoape mat, cu care sa acoperi doar partea de deasupra cutiei pleoapei. Utilizeaza acest fard mat pentru a contura bine ochii. Recomandarea este sa alegi un fard cu o culoare cat mai apropiata de culoarea naturala a pielii din zona ochilor. Facand acest lucru, vei reusi sa reimprospatezi ochii, astfel ca vor arata bine, chiar daca ai adunat destul de multe ore nedormite.

In final, dupa ce ai invatat cum sa creezi un efect placut pentru ochii tai, care sa ascunda oboseala, este momentul sa descoperi cum poti sa deschizi culoarea ochilor. Tot ce ai nevoie pentru a reusi acest lucru este un creion dermatograf maro. Aplica pe centrul pleoapei inferioare creionul dermatograf maro. In cazul in care ai ochii caprui, acestia se vor deschide cu o nuanta sau doua. Daca ochii tai sunt caprui inchis sau verde inchis, cu ajutorul creionului dermatograf maro ii vei deschide la culoare intr-o clipita.

Trucuri mici pentru efecte mari

Asadar, daca nu vrei sa apelezi la bine-cunoscutele lentile de contact pentru a-ti deschide culoarea ochilor, o poti face si printr-un simplu machiaj. Nu numai ca vei avea o culoare mai deschisa decat in general, dar ochii tai vor arata fantastic.

Iar daca nu stii cum sa combati semnele oboselii din ochii tai, urmeaza trucurile mentionate anterior si te vei bucura de succes garantat. Cu siguranta vei fi admirata pentru aspectul tau, chiar si cand te simti cu adevarat obosita.

Lasă un răspuns