Top 11 destinații potrivite în 2018 pentru luna de miere

luna de miere

Dacă planifici nunta pentru această vară sau deja ați jucat colacul miresei, e firesc să doriți a vă petrece luna de miere într-un mod cât se poate de special și, mai ales, memorabil, pentru că luna de miere este o perioadă magică pentru orice cuplu proaspăt căsătorit.

Indiferent cât de scurtă sau lungă ar fi această perioadă, ea reprezintă viața frumoasă, plină de iubire și înțelegere, pe care proaspeții miri o vor trăi împreună. Pentru a transforma această perioadă mult visată într-o poveste superbă, am organizat un top al destinatiilor.

Cele mai frumoase destinatii pentru luna de miere

Sri Lanka. Ce poate fi mai exotic decât o insulă aflată în Oceanul Indian, cu păduri tropicale și plaje unde natura face legea? În Sri Lanka, ai garantată o lună de miere ca în poveste, alături de jumătatea ta!

Maldive. Nu poți da niciodată greș cu o destinație precum Maldive. Peisajele incredibile, plajele superbe și Oceanul Indian vor alcătui locul perfect pentru luna ta de miere!

Bali, Indonezia. Bali îți va oferi o experiență cu adevărat inedită, atât datorită plajelor prea frumoase pentru a fi adevărate, cât și templelor și locurilor în care te poți bucura de meditație și liniște, alături de cel drag.

Mauritius. O altă insulă superbă aflată în sud-vestul Oceanului Indian este Mauritius. Experiența va fi una de vis, iar tu vei dori să te întorci aici, mai ales datorită peisajelor și plajelor.

Orasul indragostitilor

Paris, Franța. Capitala iubirii nu putea lipsi din această listă, întrucât Parisul este un oraș construit parcă special pentru ca îndrăgostiții să se simtă ca în rai. Cand spui Paris ai in minte imaginea unui apus savurat în doi. Poate în compania a două pahare cu vin de calitate, a unui coș cu flori de primăvară și a unei muzici de fundal cu vioară sau acordeon. Dacă vrei să găsești o ofertă bună pentru o vacanță în Paris, poți începe căutările chiar azi. Pentru că e cel mai vizitat oraș de pe continent și s-ar putea să ai nevoie de timp pentru a-ți găsi oferta potrivită.

Toscana, Italia.Toscana este considerată una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia, iar când vei ajunge aici, vei înțelege de ce. Florența, Pisa, plus multe alte mici orășele și podgorii te așteaptă să le descoperi în toată splendoarea lor.

Praga, Cehia. Capitala Republicii Cehia este un alt oraș european care respiră romantism. Centrul istoric al orașului vă va cuceri cu siguranță, iar peste un timp veți dori să reveniți, neapărat.

Machu Picchu, Peru. Dacă îți dorești o altfel de lună de miere, adică una mai îndrăzneață, recomandăm cu drag Machu Picchu. Este o destinație cu adevărat interesantă, misterioasă și deosebită.

Cape Town, Africa de Sud. Dacă ai visat să ajungi în Africa, luna de miere este ocazia perfectă. Cape Town este un loc fascinant, care îți va oferi o vacanță de neuitat.

La Paz, Bolivia. America de Sud este un tărâm care trebuie descoperit cu totul. La Paz, Bolivia, este capitala situată la cea mai mare altitudine din lume. Se afla la peste 3300 m deasupra nivelului mării, iar cultura și atracțiile turistice sunt de-a dreptul fascinante.

Australia.Ce-ai zice să descoperi un întreg continent, alături de cel drag, în luna de miere? Australia este o țară insulară și un continent, o destinație destul de neobișnuită și un loc în care te poți bucura de o vacanță plină de aventuri.

Lasă un răspuns