Echipamente de fitness eliptice – utilizare eficienta

echipamente de fitness eliptice

Aparatele de fitness eliptice sunt optiuni de antrenament excelente. Designul special al acestora face ca activitatile la cer le folosim sa fie cu impact scazut, spre deosebire de banda de alergare traditionala si suprafata de rulare de care dispune si care poate fi foarte solicitanta. Aceste activitati pot afecta in mod negativ articulatiile, oasele si muschii. Bicicleta eliptica profesionala are, de asemenea, o rata mai scazuta perceputa de efort, ceea ce inseamna ca participantii la fitness pot face miscare pentru durate mai lungi de timp, adaugand arderea caloriilor in rutina lor. Chiar daca aceste biciclete fitness sunt facute pentru formare pe termen lung, incepatorii sau cei care le folosesc isi pot pierde din  motivatie mai ales atunci cand sunt dornici de a scapa repede de surplusul de kilograme.

De ce ne ajuta niste echipamente de fitness eliptice?

Aparatele eliptice sunt bune pentru toate varstele si nivelele de fitness (cu exceptia celor care sunt raniti). Este o miscare foarte usoara si poate oferi oamenilor un sentiment de siguranta care poate fi deosebit de util pentru incepatorii de la sala de fitness care pot fi intimidati de alte echipamente.

Ne plac foarte mult antrenamentele cu intensitatea ridicata, insa ele necesita intotdeauna o sesiune de post-antrenament. Deoarece aveti control direct asupra intensitatii pe eliptice, puteti evita sa transpirati excesiv si sa va petreceti mai mult timp exersand.

Folosind bicicleta eliptica, trimiterea unui e-mail, verificarea telefonului, sunt complet posibile pe eliptic. Si, da, puteti face toate aceste lucruri pe orice echipament fitness pentru cardio la sala de fitness, dar este deosebit de usor atunci cand sunteti pe acest aparat.

echipamente de fitness elipticeBicicleta eliptica est de mare ajutor si in cazul accidentarilor. Folosind-o cu regularitate, va poate ajuta sa va recastigati miscarea soldurilor. Si daca articulatiile dureroase sunt problema, exercitiul cu impact redus poate fi benefic.In plus, medicii recomanda adesea incorporarea bicicletei eliptice in programele de reuperare pentru persoanele care au avut interventii chirurgicale. Un studiu sugereaza chiar ca antrenamentul eliptic poate fi util in cadrul unui program de reabilitare pentru cei care au suferit de leziuni cerebrale traumatice. Si mai multe cercetari sugereaza ca formarea eliptica imbunatateste echilibrul. De asemenea si rezistenta si mobilitatea persoanelor care au suferit un accident vascular cerebral. Asadar, recomandarea noastra vine prin Bicicleta Eliptica Forsan, din gama inSportline.

Sport fara prea mare efort

Nu aveti nevoie de tone de energie pentru un astfel de antrenament. Nu ne simtim intotdeauna plini de energie pentru a face un antrenament solicitant.  Cand se intampla acest lucru, optati pentru antrenamente mai usoare cu ajutorul aparatelor eliptice. Deoarece are un impact redus si puteti ajusta intensitatea, puteti sa  transpirati fara sa depuneti un efort excesiv.

Puteti sa va usurati drumul inapoi in rutina dumneavoastra de fitness dupa o pauza de exercitii. Stim cu totii ca acest lucru nu este un lucru usor de facut. Stim ca reintoarcerea la un antrenament intens nu poate fi facuta inca din prima zi la aceeasi intensitate. Astfel ca bicicleta eliptica este un start perfect.

In plus, puteti lucra intregul corp in mai putin de 30 de minute. Este unul dintre cele mai eficiente echipamente deoarece va lucreaza partea superioara si inferioara a corpului intr-un singur antrenament. Si daca vreti ca antrenamentul dumneavoastra sa fie putin diferit, insa cu efect garantat, daca nu stiaiti inca, aflati ca pedalarea in spate are beneficii mult mai mari decat miscarea tipica de pedalat inainte. Luati in considerare acest aspect pentru a schimba lucrurile in timp ce treceti prin rutina dumneavoastra.

Lasă un răspuns