Erbicid total Glifotim cum sa-l folosim?

erbicid glifotim total

Solutia de total erbicid Glifotim 360 SL de la Bayer Cropscience se aplica pentru a distruge in totalitate buruienile si pentru a opri dezvoltarea lor.
Erbicidul Glifotim este un erbicid din tip foliar este sistemic postemergent si neselectiv care actioneaza prin frunzele plantelor.

Glifotim actioneaza si isi atinge obiectivul dupa aproximativ 4-14 zile in functie de clima, specia buruienilor pe care trebuie sa le distruga si densitatea/marimea lor.
Cel mai bine Glifotimul actioneaza la plante intre 15-20 cm si intr-un mediu relativ umed, substanta acid glifosat actioneaza prin frunze si se aboasrbe foarte bine daca exista un mediu umed.

erbicid glifotim total

Acidul glifosat continut de Glifotim este in proportie de 360 g la litru, o proportie foarte echilibrata, proportie foarte des intalnite de toata clasa de erbicide uzuale.

Va recomandam sa va asigurati de conditiile atmosferice si sa nu udati, trebuie neaparat ca dupa aplicare timp de minim 6 ore sa nu se ude sau sa ploaie.

In timpul aplicarii trebuie sa evitati sa consumati alimente, sa beti lichide de orice fel, sa fumati sau sa aveti contact cu pielea, ochii si gura.

Glifotimul o sa-l gasiti la preturi de 0,5 litri = 23 lei, 1 litru = 36 lei
Si 5 litri = 180 lei (preturi valabile astazi 12.09.2014 pe magazinul agrohub.ro).

Pretul si actiunea pe care o are Glifotimul il fac cea mai buna alegere pentru combaterea buruienilor nedorite iar pentru a afla exact cum sa-l folosim va recomandam sa cititi descrierea de pe linkul de mai sus.

Lasă un răspuns