Meciului România – Franța și partidele de la Euro 2016

euro 2016

Echipa națională a României are onoarea de a disputa probabil cel mai urmărit meci de deschidere din istoria televiziunii în Europa, la Euro 2016.

Televiziunea Română nu a avut fondurile necesare pentru a achiziționa pachetul destinat canelelor gratuite cu acoperire națională. Acest lucru putea să aibă un impact dezastruos asupra suporterilor. Acestia aproape că se vedeau obligați să își schimbe operatorul de cabl. Dat fiind faptul ca doreau sa-l vada pe Chiricheș și compania în acțiune, în această vară, la turneul final.

Toata Romania vede Romania

Cea mai bună veste a venit însă într-o manieră total neașteptată. Pe data de 16 mai: Pro TV va transmite meciuri de la EURO 2016, notează PariuriX.com. Toata Romania vede Romania, este sloganul cel mai la modă în ultimele zile. Acesta a apărut după ce televiziunea din Șoseaua Pache Protopopescu a cumpărat drepturile de televizare pentru Campionatul European de Fotbal din 2016 disponibile pentru o televiziune Free Air, cu acoperire națională.

ProTV va transmite toate meciurile reprezentativei noastre și în plus, cel mai interesant meci al fiecărei zile, adică cel de la orele 22:00. Toate sferturile de finală, cele două semifinale și bineînțeles, finala, sunt partidele regăsite printre cele 23 de meciuri de la Campionatul European de Fotbal din 2016 transmise în direct, de ProTV, în format HD. De asemenea, rezumatele zilei vor fi difuzate în fiecare zi competițională, imediat după miezul nopții.

Așadar, cei 22 de milioane de suporteri vor putea vedea partidele Franța – România (Stade de France, 10 Iulie, 22:00), România – Elveția (Parc des Princes, 15 Iunie, 19:00) și România Albania (Stade de Lyon, 19 Iunie, 22:00), indiferent de operatorul de cablu la care sunt abonați și fără nici un cost suplimentar.

Tânăra speranță, Nicolae Stanciu, pare să fie jucătorul asupra căruia vor fi ațintite toate privirile la acest turneu final. Gigi Becali a refuzat ofertele celor de la Zenit și AS Roma, solicitând nu mai puțin de 10 milioane de euro în schimbul playmakerului Stelei. Suporterii așteaptă cu entuziasm să vadă prestațiile tricolorilor din această vară, care vor fin conduși pentru ultima dată de Anghel Iordănescu la un turneu final.

Unde putem vedea toate partidele de la Euro 2016?

euro 2016

Dolce Sport va transmite in direct toate cele 51 de partide de la această ediție de Campionat European. Până de curând, se părea că Telekom va fi singurul operator de cablu care va transmite Euro 2016. Însă cele 4 posturi dedicate sportului nu ajung în casele tuturor, astfel încât vestea ProTV-ului a fost una cât se poate de mulțumitoare pentru suporterii naționalei.

Dolce Sport și-a îmbunătățit semnificativ grila în ultimii ani, difuzând campionate importante din lume, precum La Liga (Spania) sau Premier League (Anglia), dar și toate partidele din Liga Campionilor. Pe lângă meciurile de fotbal, Dolce Sport transmite și Formula 1, turnee importante de tenis și meciuri de handbal în care sunt implicate echipele românești sau sportivele noastre care joaca în străinătate.

Echipa Dolce Sport include câteva nume sonore din mass-media sportivă din țară: Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu, Cosmin Băleanu, Vlad Enăchescu, Silviu Samuilă și Radu Oprișan, printre alții. Înainte și după fiecare partidă, moderatorii și invitații speciali vor analiza partidele și vor oferi pronosticuri.

euro 2016

Milioanele de pariori din România așteaptă cu nerăbdare Euro 2016. Cei mai mulți dintre aceștia apreciază site-ul de rezultate live și statistici, Clasament-Fotbal.com, care prezintă foarte multe informații folositoare pentru meciurile de la turneul final. Și mai mult decât atât, platforma interactivă de pronosticuri de pe site facilitează comunicarea și schimbul de păreri între suporteri. Dacă nu poți vedea meciurile de la Euro în direct, acest site reprezintă cea mai bună opțiune pentru a rămâne conectat la acțiune!

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Lasă un răspuns