Gradinita Rainbow Kids – bucura-te de copilarie!

gradinita rainbow kids

Am avut o copilarie extrem de frumoasa. Desigur, mai tarziu am realizat cat de norocoasa eram sa fiu lasata sa ma joc si sa socializez toata ziua. Atunci nici nu cunosteam acest termen. Singurul regret pe care il am este ca parintii mei nu m-au dus mai devreme intr-un loc precum gradinita Rainbow Kids. Aveam cinci ani cand m-au inscris, deci m-am bucurat doar doi ani de noii prieteni pe care i-am avut. Am gustat putin si din jocurile noi pe care le-am invatat.

Mi-am amintit de aceste momente ieri, cand am vazut cateva grupuri de copii iesind dintr-o gradinita din zona Cotroceni.

Lasand la o parte galagia asurzitoare, mi s-au parut foarte draguti. Am incetinit mersul si mi-a atras atentia o fetita care refuza, ca si mine odinioara, sa-i fie carat ghiozdanul de catre mama ei. Din cate am reusit sa-mi dau seama, cea mica incerca sa se asigure ca va mai sta afara. Voia sa faca asta odata ce ajunge acasa, fiindca o vor astepta prietenii.

Mama ei, intelegatoare, ii explica programul: vor ajunge acasa, se va schimba in haine de joaca si vor iesi in parc. Pentru ca azi si-a luat liber de la serviciu, nu va mai trebui sa o duca la afterschool, vor sta impreuna toata ziua.

Gradinita Rainbow Kids – un loc ideal pentru copilul tau

Am constatat cu incantare ca dupa aproape 20 de ani, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Copiii de la o gradinita Rainbow Kids vor in continuare sa nu-si neglijeze prietenii de la bloc. Si nu toti prefera sa stea in fata calculatorului, in loc sa alerge pe-afara.

Mai mult, inca exista parinti care considera ca parcul nu este un podium pentru copii, unde sa se mandreasca cu ce tinute le-au cumparat. Nu, parcul este pentru joaca si cei mici sigur se vor murdari, asa ca le vor da haine dupa care sa nu planga mai apoi.

Copila intalnita de mine mergea la o gradinita privata, dar parintii ei se pare ca nu uitasera care sunt adevaratele bucurii ale unei fetite: sa se joace afara, sa alerge, sa se murdareasca, sa cunoasca alti copii. Sa fie felicitata de mama ei pentru castelul de nisip facut, si nu certata pentru ca s-a murdarit.

Am depasit grupul de copii zambind si am pastrat cumva in minte intreaga zi amintirea acelor vremuri cand joaca era task-ul de care trebuia sa ma ocup zilnic. Si faceam asta cu multa constiinciozitate, la fel ca toti copiii care sunt lasati sa se bucure de cea mai lipsita de griji perioada a vietii. M-am gandit si ca nimic nu trebuie generalizat, ca din generatia copiilor “nascuti cu tableta in mana” fac parte si cei ai caror parinti incearca sa pastreze un echilibru, pentru ca cei mici sa aiba o copilarie cu adevarat frumoasa.

Avem o multime de profesori si invatatori care ii invata pe copii ce si cum e mai bine sa faca. Va recomand cu drag Rainbow Kids, mi-a placut zambetul lor cand au iesit din aceasta gradinita privata.

 

Lasă un răspuns