Masina proprie sau alternative?

inchirieri auto Bucuresti

In ziele noastre, in asa numitul “secol al vitezei”, transportul dintr-un punct in altul reprezinta o necesitate. Aceasta nevoie zilnica reprezinta principalul motor al tuturor actiunilor realizate de om si fara de care ramuri ale economiei si-ar desfasura activitatea cu o mai mare dificultate.

 

Fiecare dintre noi, pentru a duce la bun sfarsit task-urile de la locul de munca, trebuie sa se deplaseze la diferite locatii bine trasate. Fie este nevoit chiar sa fie repartizat in deplasari. Modalitatea de transport devine un subiect destul de important.

Alegi inchirieri auto Bucuresti sau masina personala?

 

Pe cand unii dintre noi prefera transportul in comun pentru a ajunge la job, altii petrec ore in sir intr-un trafic infernal, conducand masina proprie. Angajatii trimisi in deplasari in alte zone ale tarii sau chiar in afara acesteia, oare la ce mijloc de transport recurg?

 

La aceasta intrebare am reusit sa raspund in momentul in care firma la care lucrez a hotarat ca este nevoie ca un angajat din strainatate sa se deplaseze la sediul acesteia din Bucuresti.

Odata ajuns, Mark, angajatul nou venit, s-a acomodat la inceput cu modul de lucru din Romania. Dupa 3 zile de acomodare, a intervenit nemultumirea acestuia referitoare la transportul in comun din capitala. Dorea ca pe langa activitatile zilnice ce tineau de job, sa viziteze locurile Romaniei, despre care auzise foarte multe lucruri. Asa a ajuns Mark sa viziteze site-uri cu masini de inchiriat.

 

Fiind o persoana ce vizita Romania pentru prima data si fiind obisnuit cu un anumit confort din tara natala, dorea sa inchirieze o masina ce ii poate rapsunde tuturor cerintelor. La inceput a fost greu sa gaseasca masini ieftine de inchiriat. A inceput bineinteles cautarea din capitala, insa din multitudinea de oferte, nu reusea sa gaseasca ceva pe placul sau.

inchirieri auto Bucuresti

Unde gasesti inchirieri auto Bucuresti de calitate?

Dupa o discutie intense din pauza de masa, s-a sfatuit cu noi despre aceasta intentie a sa si a ramas uimit de faptul ca niciunul dintre noi nu a recurs vreodata la inchirierea unei masini din Bucuresti. Asta probabil si pentru ca nu detineam o masina proprie, iar pentru transportul pana la job preferam transportul in comun. Ne-a povestit ca in tara sa, tuturor le era mai la indemana sa inchirieze masini, decat sa achizitioneze una personala. Astfel reuseau sa conduca mai multe tipuri si sa experimenteze beneficiile fiecarei masini in parte.

 

Dupa cum spuneam, Mark a fost dezamagit la inceput de ofertele de inchirieri auto Bucuresti. Dar dupa doua zile de sfatuiri si cautari, a reusit sa gaseasca o masina portivita cerintelor sale. S-a declarat multumit, spre finalul exprientei romanesti de masinile ieftine de inchiriat din Bucuresti.

Aceasta experienta pune la indoiala portofoliul ofertelor de masini de inchiriat din capitala, mai ales cand este vorba despre indivizi straini. In ceea ce priveste alegerea cetatenilor de a recurge la inchirieri auto Bucuresti, in defavoarea altor locatii, aici depinde de mai multe lucruri. In special si de motivul initial pentru care doresc acest lucru si mai ales de zona de resedinta si buget.

Pentru asta, va recomand cu incredere www.swiso-rent-a-car-bucuresti.ro si va veti putea convinge singuri!

3 comentarii la „Masina proprie sau alternative?”

  1. Serviciul de inchiriere auto este mult mai eficient decat propria masina, astfel sunt scutite taxele de mentenanta ale propriului autoturism.

Lasă un răspuns