Magazinul Ogorul – locul ideal pentru fermieri

magazinul ogorul

In zilele noastre, tot mai multi oameni isi indreapta din nou atentia spre gradinarit si spre agricultura, fie ca desfasoara astfel de activitati la nivel de incepator sau profesionist. Insa pentru a putea face agricultura de calitate, este nevoie de produse de calitate, fie ca vorbim despre semintele de legume sau despre aparatura necesara intr-o gospodarie sau o ferma. Pentru toate acestea, Magazinul Ogorul  sta la dispozitia celor care au nevoie.

Magazinul Ogorul Retail este o companie tanara si face parte din grupul de firme BRISE, infiintat in vara anului 2013. Scopul principal al acestui grup de firme si, implicit, al magazinului Ogorul, este acela de a oferi ajutor fermierilor mici si fermierilor din horticultura.

Numele magazinului a fost ales cu atentie, pentru semnificatia pe care o are. Astfel, tot ceea ce se gaseste in acest magazin are legatura directa cu ogorul – pamantul. Aici, fermierii gasesc o mare diversitate de produse, dar si servicii, menite sa ii ajute in diferitele activitati agricole pe care le desfasoara. In cadrul magazinului, se regasesc produse care sunt utilizate in toate treburile agricole, de la semanat la recoltat, prelucrare si comercializare.

In Magazinul Ogorul, se regasesc o varietate de masini si unelte specifice muncilor de camp. Insa alaturi de acestea, se gasesc si diverse utilaje si produse, printre care amintim utilajele si masinile necesare in zootehnie, precum ar fi mulgatoare vaci, articole pentru pasari, bovine si articole pentru ovine si caprine.

Magazinul nu este destinat doar activitatilor agricole, ci se adreseaza si celor care sunt in cautarea de diverse produse si unelte pentru casa si gradina, amenajari exterioare si scule si unelte electrice. Astfel, in Magazinul Ogorul, poti gasi atat produse necesare pentru casa si gradina, cat si pentru camp si zootehnie.

Principalele categorii de produse din magazinul Ogorul

Magazinul online Ogorul este usor de utilizat de catre oricine. Produsele sunt impartite pe categorii, astfel ca fiecare poate sa gaseasca usor ceea ce are nevoie. Astfel, produsele sunt impartite in cateva categorii principale, fiecare dintre acestea avand subcategorii. Dintre categoriile principale fac parte:

–      Casa si gradina

–      Produse agro-farm

–      Utilaje si accesorii agricole

–      Masini, unelte accesorii

In plus, Magazinul pune la dispozitia fermierilor diverse promotii, care sunt inscrise intr-o categorie separata, pe site. Aici, cumparatorii pot gasi toate produsele aflate la pret redus la momentul respectiv, cand viziteaza site-ul.

Comanda rapida

Magazinul are avantajul de a oferi fermierilor trei posibilitati simple de comanda: direct pe site, prin email sau telefonic. In cazul comenzii direct pe site, cumparatorul trebuie sa aleaga produsele pe care le doreste si sa introduca datele necesare in campurile cerute. Daca se apeleaza la comanda prin email, cumparatorul trebuie sa mentioneze in email produsele dorite si cantitatea, precum si datele personale, necesare pentru livrarea comenzii.

Site-ul Magazinului Ogorul este construit astfel incat sa fie cat mai usor de utilizat de catre oricine. Astfel, demonstreaza ca principalul scop este acela de a ajunge cat mai usor la fermieri si la toti cei care au nevoie de diverse produse si unelte pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

magazinul ogorul

Lasă un răspuns