Rimelul – piesa de rezistenta a oricarui machiaj

rimelul potrivit

Devine un chin sa pornesc in cautarea unor produse cosmetice noi. Mai mereu imi doresc sa incerc ceva nou, fie pentru ca nu m-au multumit cele vechi, fie din simpla dorinta de a incerca un produs nou lansat. Asa am ajuns la rimel, fara de care machiajul meu nu ar avea sens, ar fi ca o pictura neterminata.

In fuga mea prin magazine, am gasit Mascara ScandalEyes Retro Glam de la RIMMEL. In prima instanta am fost atrasa de nume, iar cum sunt pasionata de ceea ce e mai vechi, cumva am crezut ca pot aduce ceva din vremurile trecute prin machiajul meu.
Am aflat ca anii ‘60 sunt din nou la moda, iar de data aceasta au revenit ochii mari, cu gene pline si arcuite. Genele in stilul Bambi sunt din nou apreciate, dar de data aceasta intr-o nota moderna.

Peria in forma de clepsidra ScandalEyes Retro Glam urmareste linia genelor si creeaza, prin aplicare in interior si exterior, un efect indraznet. Confera ochilor, chiar si celor mai mici, cum sunt ai mei, un efect placut, cu volum. Forma sa unica este create chiar si pentru cele mai mici gene, pentru care ofera extra acoperire si volum.

O privire senzuala este mai bine conturata de gene voluminoase, iar noul rimel m-a ajutat sa-mi pun ochii in evidenta. Nu incarca prea mult genele si imi permite sa aplic un machiaj simplu, dar cu un efect placut. Rimelul trebuie aplicat in concordanta cu machiajul pe care il porti. Daca folosesti machiaj de seara, rimelul trebuie sa fie cat mai subtil. Daca insa nu poti machiaj de ochi deloc, poti aplica un strat mai serios de rimel. Secretul sta in echilibrul si exercitiul de a aplica machiaj.

Pentru mine a fost o alegere buna si voi continua sa-l folosesc.

Voi ce produse folositi?

Un comentariu la „Rimelul – piesa de rezistenta a oricarui machiaj”

Lasă un răspuns