Rimelul potrivit pentru mine

rimel Mascara ScandalEyes Retro Glam

Devine un chin sa pornesc in cautarea unor produse cosmetice noi. Mai mereu imi doresc sa incerc ceva nou, fie pentru ca nu m-au multumit cele vechi, fie din simpla dorinta de a incerca un produs nou lansat. Asa am ajuns la rimel, fara de care machiajul meu nu ar avea sens, ar fi ca o pictura neterminata.
In fuga mea prin magazine, am gasit Mascara ScandalEyes Retro Glam de la RIMMEL. In prima instanta am fost atrasa de nume, iar cum sunt pasionata de ceea ce e mai vechi, cumva am crezut ca pot aduce ceva din vremurile trecute prin machiajul meu.
Am aflat ca anii ‘60 sunt din nou la moda, iar de data aceasta au revenit ochii mari, cu gene pline si arcuite. Genele in stilul Bambi sunt din nou apreciate, dar de data aceasta intr-o nota moderna.

rimel Mascara ScandalEyes Retro GlamPeria in forma de clepsidra ScandalEyes Retro Glam urmareste linia genelor si creeaza, prin aplicare in interior si exterior, un efect indraznet. Confera ochilor, chiar si celor mai mici, cum sunt ai mei, un efect placut, cu volum. Forma sa unica este create chiar si pentru cele mai mici gene, pentru care ofera extra acoperire si volum.
O privire senzuala este mai bine conturata de gene voluminoase, iar noul rimel m-a ajutat sa-mi pun ochii in evidenta. Nu incarca prea mult genele si imi permite sa aplic un machiaj simplu, dar cu un efect placut.

Pentru mine a fost o alegere buna si voi continua sa-l folosesc .

Voi ce produse folositi?

Un comentariu la „Rimelul potrivit pentru mine”

Lasă un răspuns