Rochia de mireasa- ghid de buna alegere

Rochia de mireasa- ghid de buna alegere

 

Forma, pretul, materialele, tendintele sau inspiratiile…iata care sunt lucrurile de care sa tii cont atunci cand vrei sa alegi o  rochie de mireasa pentru cea mai frumoasa zi din viata ta.

 

Care este vedeta unei nunti? Rochia de mireasa, bineinteles. Cum poti alege insa din multitudinea de modele de rochii de mireasa deja existente pe piata? Iata cateva idei sau piste care sa te ajute in alegerea ta.

 

Ce forma de rochie de mireasa vei alege?

 

O rochie de mirasa scurta? In mod traditional, lunga, rochia de mireasa poate sa se scurteze pentru o alura mai sexy si mai estivala, dar eleganta in acelasi timp. Are avantajul de a fi cea mai potrivita unor temperaturi mai caniculare, dar si cununiei civile. Sau daca nu vrei o rochie de mireasa scurta, poti alege o rochie de mireasa baby doll.

 

O rochie de mireasa lunga? O alegere foarte traditionala, rochia de mireasa lunga te asigura de faptul ca nu vei gres deloc si iti permite in acelasi timp sa fii cea mai originala. Aceasta lungime, asociata cu manecile lungi face din aceasta rochie, alegerea ideala si pentru nuntile de iarna. Poti alege si modelele tip portofel care asigura lungimea si eleganta, dar si un stil mai sexy. 

 

O rochie de mireasa mai colorata? O alegere originala din ce in ce mai raspandita, rochia de mireasa mai colorata este si ea din ce in ce mai populara. 

 

O rochie de mireasa boema? Ideala pentru o nunta mai campeneasca, rochia de mireasa boema este vedeta printre rochiile de mireasa si are un farmec indetronabil. 

 

O rochie de mireasa clasica? Rochiile de mireasa clasice asigura cea mai frumoasa alura si sunt fara doar si poate cea mai buna alegere. 

 

Cel mai important insa este sa alegi rochia de mireasa in functie de de ambianta zilei tale. Daca ai ales deja tema nuntii si culorile sale, va trebui sa adaptezi si rochia de mireasa acestora. O rochie de mireasa si mai lejera va fi mai adaptata unei nunti pe plaja sau campeneasca in raport cu o rochie mai ornata si mai sofisticata sau mai voluminoasa, care se va potrivi unei nunti mai glamour.

 

Rochiile de mireasa se mai pot alege si in functie de anotimp. Astfel ca, pentru iarna poti alege taftaua care se potriveste cel mai bine cu volanasele, poti alege satinul sau catfeaua. Organza, tulle-ul, bumbcul  sau matasea sunt ideale pentru vara.

Lasă un răspuns