Rochia de mireasa – croita sau cumparata?

rochia de mireasa

O rochie de mireasa frumoasa este la un moment dat visul oricarei femei. Toate miresele vor sa fie frumoase si radiante in ziua nuntii si in acest caz rochia si accesoriile vor face o mare diferenta in felul cum te simti si cum arati in ziua nuntii.

Exista multe modele de rochii de mireasa de ex cum sunt pe acest site www.casademodaella.ro : tip printesa, baby-doll, sirena, balerina sau vintage si, in functie de gusturi, fiecare mireasa se va orienta catre altceva. Dar ce este mai bine sa alegem, o rochie cumparata din magazin sau facuta la comanda?

Adevarul este ca nu exista un raspuns standard – daca gasesti ceva la un magazin de rochii de mireasa care sa fie perfecta pentru tine – croiala, culoare, model, materiale folosite – atunci ai scapat de-o grija. Chiar si modelele din magazin pot fi modificate dupa bunul plac al miresei, in cazul in care nu sunt modificari majore.

Rochia de mireasa pe masura

Dar daca iti doresti un mod special dintr-o revista, un material anume sau pur si simplu o altfel de croiala pe care nu ai gasit-o in magazine, poti sa apelezi cu incredere la o casa de moda care iti va face rochia la comanda. Probele periodice te vor ajuta sa iti creezi o rochie dupa gustul si formele tale, ca sa nu mai vorbim de materiale.

Asadar, depinde de norocul de a gasi ceva potrivit si de cat esti de pretentioasa. Ambele variante sunt bune, atata vreme cat stii de unde sa alegi. La casa de moda Ella, vei gasi cele mai frumoase modele de rochii de mireasa si, de asemenea, vei putea sa iti faci rochia la comanda.

 

Lasă un răspuns