Cu BMW ul la service

service Auto Almira

In acest articol am sa va vorbesc despre prima mea experiență cu service Auto Almira.

Saptamana trecuta, aveam nevoie de un service auto pentru BMW, și chiar nu mai știam unde să mă duc. Am avut câteva experiențe neplăcute cu vreo două service-uri auto înainte de a ajunge la acest servvice auto.

Știi cum se spune, că dacă văd oamenii că ai BMW, înseamnă că ai și bani și îți permiți cele mai scumpe piese. Parțial acest lucru este adevărat, dar asta nu înseamnă că trebuie să te și apuci să comanzi piesele fără să întrebi proprietarul.

Am pățit acest lucru la unul dintre service-urile auto la care am fost înainte, unde cei de acolo mi-au comandat piese în valoare de peste 2000 euro, fără să se consulte cu mine. Când m-am dus să îmi ridic mașina și să achit nota de plată, mi s-a făcut rău.

Aveam de achitat aproape 3.000 euro pentru o reparație la mașină. I-am pus să dea jos toate piesele, am stat lângă ei până au făcut această operațiune. Asta pentru că deja îmi era teamă să nu facă alte tâmpenii pentru a se răzbuna.

De ce am ales service Auto Almira?

Ulterior am ajuns la service-ul auto pentru BMW Autoalmira.ro, un service în care am intrat cu teamă, din cauza experienței trecute. Service-ul auto Autoalmira.ro mi-a fost recomandat de mai multe persoane, motiv pentru care ar fi trebuit să fiu relaxat în preajma lor. Totuși, am avut câteva îndoieli. Era un lucru normal până la urmă.

Dar din primele discuții mi-am dat seama că oamenii de la Auto Almira sunt niște profesioniști și știu ceea ce vorbesc. Mi-au explicat cum funcționează lucrurile, mi-au spus că dacă doresc pot să supervizez activitatea mecanicilor și pot să mă implic în căutarea pieselor celor mai bune.

Nu doreau să facă nimic fără acordul meu și mi-au spus că se vor consulta cu mine înainte de a achiziționa orice fel de piese.

Mi-a plăcut ceea ce am auzit, așa că mi-am lăsat BMW-ul la ei. Știam că reparația era consistentă, dar în final, am scăpat cu o notă de plată la jumătate față de service-ul auto la care fusesem înainte. Mai mult, sunt foarte încântat de modul în care m-au tratat și de grija de care au dat dovadă față de mașina mea.

Am recomandat service Auto Almira

Sunt conducător de BMW și evident că am nevoie de un service auto BMW, dar este tot mai dificil în zilele acestea să găsești oameni serioși, oameni care să facă o reparație de calitate. Din acest motiv, cred că am ajuns să trăim într-o lume a recomandărilor, în care toți privesc și întreabă în toate părțile despre calitate.

Astăzi este foarte ușor să punem o întrebare în Google și să aflăm imediat care este cea mai bună opțiune pentru un service auto. Am făcut și o astfel de încercare, am scris pe Google ”cel mai bun service auto în București” și ce credeți că a apărut prima dată? Evident, un articol despre service-ul auto Autoalmira.ro.

Pe lângă aceasta, am mai primit câteva recomandări de la persoane care au trecut prin acest service și aveau doar cuvinte de laudă despre el.
Mi-am luat BMW-ul și m-am dus cu el la service-ul auto Autoalmira.ro. Lucrurile au decurs într-o manieră plăcută, încă din primul moment în care le-am pășit pragul.

Interactiunea cu personalul

Am fost primit cu multă căldură și înainte de a începe am avut o discuție constructivă cu managerul Autoalmira. Acesta mi-a explicat cum funcționează lucrurile, care este modul lor de abordare a noilor clienți și cum scopul lor principal este acela de a fideliza clienții. Am auzit de la el că principala lor îngrijorare este legată de mulțumirea clientului. Spunea că un client nemulțumit poate să le ducă afacerea în corzi.
Și eu am fost unul dintre clienții mulțumiți și încântați de modul de lucru al mecanicilor de la Autoalmira.ro, mai ales având în vedere că aveam nevoie de un service auto pentru BMW și este atât de greu să găsești unul bun.

Am plecat de acolo cu gândul de a transmite mai departe informația, încântat că problemele cu BMW-ul meu erau rezolvate și pregătit să fac o tură de București. Prima persoană care mi-a spus că are probleme cu mașina a aflat imediat despre experiența mea de la Autoalmira.ro. A doua persoană la fel și a treia la fel. De altfel, toți cei pe care i-am auzit că au probleme cu mașinile, le-am recomandat să încerce service-ul auto Autoalmira.ro.

O alternativa ar fi un amanet de autoturisme disponibil in bucuresti.

Lasă un răspuns