Sfaturi pentru a petrece un Crăciun perfect cu autorulota

Fie că intenționați să petreceți Crăciunul cu autorulota împreună cu prietenii sau cu familia, avem o mulțime de sfaturi și idei pentru o vacanţă de iarnă perfectă!

Rezervaţi o autorulotă

Dacă aţi hotărât să petreceţi Crăciunul călătorind cu autorulota, este recomandat să o închiriaţi cu câteva luni înainte de călătorie. Deși iarna în general nu este o perioadă aglomerată pentru firmele de închirieri autorulote, există adesea o creștere a cererii în perioada Crăciunului şi a Revelionului. Căutaţi să închiriaţi o autorulotă dotată cu sistem de încălzire centralizată şi faceţi rezervarea din timp pentru a beneficia şi de un preț bun https://www.bestcampers.ro/promotii

Pregătiţi-vă pentru temperaturi  mai scăzute

Dacă vă gândiţi să faceţi această excursie în zonele de munte din România, probabil că va fi frig și poate chiar o să ningă. Asigurați-vă că aveți rezervorul de carburant plin oriunde ați merge şi verificaţi dacă autorulota este dotată cu anvelope de iarnă şi lanţuri pentru zăpadă.

Zilele la munte în această perioadă sunt mai răcoroase, așa că îmbrăcămintea de iarnă este obligatorie. De asemenea, hainele impermeabile sunt recomandate, în cazul în care o să aveti parte de o vreme ploioasă.

Dacă sunteţi pasionaţii de drumeţii, este recomandat să nu plecaţi la drum dacă nu deţineţi un echipament adecvat.

Faceţi rezervarea pentru campingul de autorulote

Deși iarna nu este o cerere foarte mare pentru locurile de campare, este bine să verificaţi din timp ce locaţii sunt deschise şi să faceţi o rezervare. Pe măsură ce perioada Crăciunului se apropie, veți găsi mai greu locuri libere. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți în căutarea unui loc de campare cu ciubăr, jacuzzi, cadă cu hidromasaj sau alte facilități.

Dacă locul de campare este aproape de un târg de Crăciun faimos sau de o pârtie de schi, sau dacă doriți să rămâneți în camping pentru o periodă mai lungă de timp, trebuie să faceţi rezervarea cu mult timp înainte.

Organizați masa de Crăciun

În cazul în care planificați să luaţi masa de Crăciun în autorulotă, asigurați-vă că aţi facut toate cumpărăturile necesare, iar dacă aţi omis ceva de pe listă, faceţi o oprire la un magazin aflat pe traseu, mai ales dacă locația de campare aleasă este într-o zonă mai izolată.

Pentru o atmosferă cât mai plăcută alături de cei dragi, nu uitaţi să decoraţi interiorul autorulotei cu ornamente de Crăciun, și instalaţii de lumini.

Alegerea locului pentru bradul de Crăciun

O necesitate absolută este să ţineţi cont de dimensiunile bradul de Crăciun, astfel încât să încapă în spațiului pe care îl aveți la dispoziție. În loc să alegeţi un brad mare care să ocupe mult spaţiu, ar trebui să optaţi pentru un brad mic, şi să-l aşezaţi pe blat sau pe masă. Dacă insistați să aveți un brad mare, aveţi posibilitatea să îl transportaţi în interiorul autorulotei, iar ulterior sa îl instalaţi în exterior când ajungeţi la locul de campare.

Petrecerea Crăciunului într-o autorulotă te va aduce cu siguranță pe tine și familia ta mai aproape unul de celălalt și de natură.

Dacă doriţi să petreceţi Crăciunul într-o autorulotă de ultimă generaţie pregătită pentru sezonul de iarnă, Best Campers vă stă la dispoziţie cu servicii profesionale de închirieri autorulotă Bucureşti şi oferă livrare expres în toată România.

Lasă un răspuns