Somn pentru o cariera de succes

somn pentru succes

Majoritatea celor care viseaza sa aiba multi bani, sa ajunga oameni de afaceri de succes sau pur si simplu sa isi construiasca o cariera stralucita, isi inchipuie ca oamenii care au deja asta petrec ore intregi in miezul noptii cautand solutii miraculoase si muncind pe rupte. Este adevarat ca exista si astfel de oameni, insa sunt exceptie.

somn odihnitor

Majoritatea celor care au succes au cel putin un lucru in comun, iar acesta este somnul. Pe langa inteligenta, pofta de munca si experienta, somnul ajuta la dobandirea rezultatelor pe care fiecare dintre noi le doreste.

De ce somnul?

Pentru ca este elementul care regenereaza capacitatea neuronilor de a gandi, pentru ca este cel care da un reboot intregului organism si cel care ne ofera posibilitatea de a avea un start perfect in fiecare dimineata.

Cum te asiguri ca ai un somn de calitate?

Pana la urma insa, toata lumea doarme. Diferenta este data de modul in care dormi, unde dormi si cum dormi. Daca vrei cu adevarat sa obtii toate avantajele somnului, trebuie sa le construiesti facand urmatoarele lucruri:

  • Dormi cel putin 8 ore pe noapte, la ore fixe. De regula, cel mai bine este sa adormi la ora 22:00 si sa te trezesti la ora 6:00. Daca acest lucru nu iti este la indemana, culca-te la 11, sau 12..insa asigura-te ca nu depasesti miezul noptii si ca dormi cele 8 ore.
  • Alimenteaza-te corect inainte de a dormi. De fapt, cel mai bine este sa nu te alimentezi. Cu 4 ore inaint de a pune capul pe perna incearca sa consumi doar apa si eventual ceaiuri. Vei avea un corp usor, pregatit sa obtina un somn de o calitate superioara.
  • Dormi pe o saltea buna. Aici apare partea cu adevarat grea. Salteaua este esentiala pentru un somn de calitate si fiecare persoana are un anumit tip de saltea care i se potriveste. In acest magazin, spre exemplu, poti gasi zeci de variante de saltele, care mai de care mai interesante. Pentru a o achizitiona pe cea potrivita pentru tine, este bine sa te orientezi spre un EXPERT SALTELE ( da, exista oameni care se ocupa strict de calitatea saltelei ) si spre un doctor, care sa iti faca recomandarile de care ai nevoie. Este esential sa ai o saltea care nu este mai veche de 7 ani, care nu este uzata si care are proprietati foarte bune pentru greutatea si forma ta corporala.

Reorganizarea intregului stil de viata pentru a obtine un somn perfect, poate sa reprezinte o adevarata provocare. Rezultatele insa, se vad in modul in care privesti viata si in reusitele personale si profesionale.

Lasă un răspuns