Trenduri pe internet in crestere in 2019

trenduri pe internet in 2019

Daca vrei sa intelegi care sunt cele mai importante trenduri pe internet carora trebuie sa le acorzi atentie in 2019, ai venit in locul potrivit. Cea mai buna sursa pentru aceste informatii este furnizata de Mary Meeker, unul dintre cei mai importanti analisti din acest domeniu. Raportul de la inceputul fiecarui an prezinta statistici pentru utilizarea tehnologiilor mobile, a internetului si schimbari aduse de giganti ai tehnologiei.

De ce sa tii cont de cele mai noi trenduri pe internet?

In principiu, pentru ca toata lumea utilzeaza internetul. Apoi, tehnologiile, combinate cu internetul ne ofera solutii care ne usureaza o multime de activitati din viata de zi cu zi. Insa, aceste trenduri pe internet sunt mai importante pentru un segment specific de oameni. Este vorba despre antreprenori, despre cei care au nevoie sa isi promoveze afacerea catre un public larg. Sau cei care au nevoie sa comunice cu publicul rapid si eficient. Pentru ca, in 2019, indiferent de segmentul in care se incadreaza o afacere, folosesti internetul macar pentru Social Media prin promovare, comunicare sau chiar vanzare. Asta daca nu te aventurezi si in IoT (internet of things).

Insa, probabil ca cei mai interesati de aceste trenduri pe internet sunt cei din web design, e-commerce si marketing.

Care sunt trendurile in crestere?

  • Accesul la internet. Desi pentru multi dintre noi acest lucru pare ceva obisnuit, nu in toate tarile este valabil. La sfarsitul lui 2018, mai bine de 3.6 miliarde de oameni erau pe internet, adica jumatate din populatia globului. Acest lucru e datorat in mare parte unei scaderi continue a pretului telefoanelor Android, dar si a pachetelor avantajoase de telefonie mobila si date mobile.

trenduri pe internet pentru mobil

  • Daca tot am mentionat telefoanele mobile, trebuie sa stii ca si reclamele create special pentru acestea se vor inmulti. Numai in SUA este vorba despre o industrie in valoare de 7 miliarde de dolari.
  • Cripto monedele. Daca ai crezut ca timpul lor a trecut, te-ai inselat. Din 2017, numarul utilizatorilor acestor monede virtuale a crescut de patru ori.

Toate domeniile folosesc internetul

  • Tehnologiile care utilizeaza vocea. Cautarea pe internet, cumparaturile, initializarea apelurilor si multe alte lucruri sunt facute prin voce. Acest lucru se datoreaza faptului ca in 2018 acuratetea recunoasterii vocale a atins procentul de 95%.
  • Educatia, printre cele mai rapide creste in trenduri pe internet. Angajatorii isi incurajeaza si chiar sustin financiar angajatii pentru a urma cursuri de perfectionare online.

trenduri pe internet pentru educatie online

  • Munca in sistem freelance. Multi angajatori renunta complet la sediile companiilor, in sectoarele unde acest lucru este posibil. Ei mizeaza pe flexibilitatea in munca de acasa pe internet, lucru care a dus la cresterea fortei de munca de 3 ori mai rapid.
  • Oamenii nu mai cumpara masini atat de masiv si chiar le pastreaza pe cele curente pentru mai mult timp. In plus, multi renunta la masina personala in schimbul serviciilor de ride-sharing, in care comunitatile comunica foarte bine prin intermediul aplicatiilor mobile.

Lasă un răspuns