Cum ajuta uleiul esential pentru relaxare

uleiul esential de chiparos

Dupa o zi grea de munca, atunci cand ajungi acasa tot ce vrei sa ai este o seara relaxanta, sa stai si sa te odihnesti. Uleiurile sunt cele care aromatizeaza si te relaxeaza intru totul. Noi avem pentru voi cateva ponturi pe care puteti sa le puneti in aplicare.

Uleiul esential pentru relaxare

Uleiul esential de chiparos este unul revigorant in special pentru persoanele care lucreaza mult si necesita un moment de relaxare. Acest ulei are efect sedativ si antidepresiv si este recomandat de specialistii in feng-shui.

Poti turna cateva picaturi din uleiul esential de chiparos pe niste betisoare dupa care se spune ca trebuie asezate in partea de est a casei pentru a aduna energii pozitive.  Uleiul de chiparos reduse tristetea si creste autostima.

Uleiul de lavanda combate starile de depresie, stres si agitatie. Fobiile, teama si panica dispar atunci cand simti mirosul de lavanda. Persoanele care nu au incredere in ele sau care care se confrunta cu probleme sentimentale trebuie neaparat sa aiba in casa ulei de lavanda.

Mirul alunga depresia si are puteri incredibile asupra psihicului. Este foarte bun pentru cei care studiaza si alunga deznadejdea si blocajele emotionale.

Uleiul esential de menta este un ulei stimulativ si racoritor. Acest ulei dezinfecteaza spatiile inchise si stramte si ajuta la concentrarea in activitatile de zi cu zi.

Uleiurile esentiale sunt o metoda excelenta de relaxare cand sunt folosite pentru a purifica aerul din camere. O varianta excelenta de a beneficia de avantajele acestor uleiuri este de a crea un spa chiar la dumneavoastra acasa. Puteti folosi uleiul in timp ce faceti baie, presarat intr-un recipient cu lumanare, care incalzeste uleiul si il propaga in aer.

Puteti picura uleiul si pe betisoare de lemn, pe care le puteti pune intr-o sticluta. Lemnul are putere de absorbtie mare cand vine vorba despre acest parfum.

 

 

 

Lasă un răspuns