Vacanta in Mexico City – ce locuri poti vizita?

vacanta in mexico city

Capitala mexicană, atrage de obicei pelerini de altă natură decat cea traditionala. Turiștii ce caută unele dintre cele mai interesante bucatarii din lume, muzee si un design care te lasa cu gura cascata. Cum tineri din întreaga America Latină și Spania vor umple orașul, și peso-ul mexican ajunge la minime record fata de dolar. Acest oras splendid radiaza de energie.

Vacanta in Mexico City: o metropola completa 

vacanta in mexico city metropola

O vacanta in Mexico City presupune un loc extrem de interesant de a manca: Enrique Olvera, care a reinventat bucătăria mexicană la Pujol. A inspirat o generație de restaurante în urma lui; deschideri recente includ Fonda Fina în La Roma și Fonda Mayora în apropiere de Condesa.

vacanta in mexico city

Fani ai arhitecturii si design-ului isi pot deschide apetitul pentru cumparaturi cu produse de la studiouri precum David Pompa și Lagos del Mundo. Pentru machete puteti vizita magazinul Carla Fernández. Iubitorii de fotografie au două noi destinații:  FotoMuseo Cuatro Caminos și recent renovatul Centro de la Imagen.

 

Dar, a cunoaște orașul, înseamnă sa intri in contact cu coloniile sale. În umbra a Paseo de la Reforma, marele bulevard al orașului, Colonia Cuauhtemoc, cheamă oamenii de afaceri și turiști deopotrivă. Carlota Hotel cu noul sau design, sau un număr în creștere de restaurante. Multe alte zone cer o explorare mai intima. Puteți să vă plimbați pe langa vilele in stil francez din secolul al 19-lea de pe La Roma sau sa va  întorceti pe Parque México în Condesa.

Tine cont de siguranta

 

Desigur, există locuri pe care nu ar trebui să te plimbi pe jos. Chiar daca orasul este mult mai sigur decât a fost în anii 90. Serviciile de taxi, precum Uber si Yaxi fac deplasarea prin oras mult mai confortabila. Este, de asemenea, mai ușor de ajuns in Vacanta in Mexico City cu avionul: vara, Aeromexico, JetBlue și American Airlines cresc numarul de zboruri.

 

Și dacă ești obosit, poti vizita Futura CDMX. Aici este un model din Districtul Federal la scară, care urmează să se deschidă în curând. Este cel mai recent subiect de mândrie într-un oraș in plina dezvoltare.

Lasă un răspuns