Zodiile si gastronomia: ce zodii nu se pricep la gatit

zodiile si gastronomia

Multe persoane sunt pasionate de gatit, pe cand altele detesta acest lucru. Unora chiar daca le place sa gateasca nu se pricep. Stiati ca acest lucru este influentat si de zodii? O sa va spunem astazi ce zodii nu se pricep la gatiti.

Zodiile si gastronomia au un mare impact asupra leilor. Ei improvizeaza foarte mult in bucatarie si de aceea mereu gresesc. Ba o lasa fara gust, ba o sareaza prea mult, ba nu ii pune suficient ulei si lista poate continua. Persoanelor care sunt nascute in zodia leu nu le place deloc sa gateasca. Atunci cand sunt nevoiti sa o faca, o fac pe graba. Totusi, fiind persoane carora le place sa fie in centrul atentiei, vor pune accent pe plating pentru a da impresia de persoane care stiu sa gateasca.

Zodiile si gastronomia: cine nu gateste?

Fecioarele detesta sa gateasca. Prefera sa faca mofturi chiar si la preparatele gatite de altcineva, dar in niciun caz nu vor dori sa se apuce de gatit, sa isi prepare singure. Singurele feluri de mancare pe care le prepara sunt omletele sau chestii simple de gatit.

Taurii prefera sa manance, nu sa faca de mancare. Cel mai bine taurii prepara cacao cu lapte.

Racii vor prepara mancare doar daca este neaparata nevoie sau daca familia le cere in mod special acest lucru. Cei nascuti in zodia racului nu suporta sa stea in bucatarie si din cauza acestui lucru nu le va iesi niciun fel de mancare. Ei prefera sa ajute in buatarie, nu sa si gateasca.

Gemenilor nu le iese niciodata mancarea. Nu are gust oricat de mult si-a da silinta. Totusi sunt pasionati de bucatarie si au dorinta de a invata.

In ciuda acestor trasaturi specifice fiecarei zodii, nu strica niciodata sa incerci. Gatitul este ceva ce oricine ar trebui sa stie, motiv pentru care trebuie sa inveti.

 

 

Lasă un răspuns