Echipamente si utilaje HoReCa SH, o alegere pentru buget redus

echipamente si utilaje HoReCa SH

Deschiderea unui restaurant sau a unui local din domeniul HoReca implica investii mari, iar de cele mai multe ori costurile nu sunt suficiente. Decat sa renunti la unele intre utilajele de care ai nevoie, exista o solutie adusa prin echipamente si utilaje HoReCa SH.

Echipamentele si utilajele SH sunt respinse de multe ori din cauza faptului ca nu vin insotite cu o garantie si ca au fost deja folosite. Insa faptul ca se pot strica mai usor nu este un lucru universal valabil. Starea si durata de functionare a echipamentelor second hand depinde de la utilaj la utilaj sau de magazinul de unde au fost achizitionate.

Gastroprofis este unul dintre magazinele online care ofera utilaje HoReCa second hand la preturi foarte bune pentru afacerea ta. Un avantaj oferit este garantia de 1 an. Iar in cazul deteriorarii acestora, Gastroprofis iti pune la dispozitie un service profesional. Ceea ce mai aduce in plus acest magazin este transportul si ansamblarea utilajelor gratis.

Ce echipamente si utilaje HoReCa SH poti gasi?

  1. Cuptoare de diferite modele si dimensiuni care vor permite pregatirea mai multor portii de mancare in acelasi tip. De asemenea, ofera posibilitatea gatirii mai multor feluri de mancare.
  2. Cuptoare Selfcookingcenter care asigura procese simultane diferite de gatit, cee ace duce la economiserea timpului si a energiei. Are tehnologie moderna cu display extern color si cu touchscreen.
  3. Masina de spalat vase profesionala care are o capacitate mare si este ideala pentru bucatarii profesionale.
  4. Echipamente frigorifice: lazi frigorifice, frigidere, vitrine frigorifice.
  5. Utilaje si echipamente de bar, cum ar fi: espressoare, filtre de cafea, roboti.
  6. Si nu in ultimul rand, probabil cea mai avantajoasa oferta este cea a unei bucatarii profesionale complete second hand. Adica nu mai este nevoie sa cautati fiecare utilaj in parte. Aceasta bucatarie este deja dotata cu tot ce e nevoie si este la un pret accesibil.

Echipamentele HoReCa second hand reprezinta un avantaj pentru intreprinderile mici si mijlocii care nu dispun de costuri foarte mari, dar si pentru firmele care vor sa isi inlocuiasca dotarile.

Un comentariu la „Echipamente si utilaje HoReCa SH, o alegere pentru buget redus”

  1. Pingback: Firma de catering-tot ce trebuie sa stii pentru infiintare - Convins.ro

Lasă un răspuns